Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Swin1

Yetkin
Makaleler
1
ASUS Prime M-K 550 Windows üzerinden BIOS Update yapılabilir mi? Elektrikler giderse diye korkuyorum baktım planlı çalışma gözükmüyor ama burası Türkiye. Elektriğin ne zaman gidip ne zaman geleceği hiç belli olmaz.

Çözüm
Armoury Crate üzerinden yapılabilmeli ama BIOS içinden Ez Flash 3 ile yapmak çok daha güvenli.
ASUS Prime M-K 550 Windows üzerinden BIOS Update yapılabilir mi? Elektrikler giderse diye korkuyorum baktım planlı çalışma gözükmüyor ama burası Türkiye. Elektriğin ne zaman gidip ne zaman geleceği hiç belli olmaz.

Windows üzerinden yapılmaz. BIOS'tan yapacaksın.

Yaparsın ama sorunlu olur.

BIOS üzerinden EZ Flash 3 ile yapmak daha iyi.

Elektrik gitse ne olacak ki. BIOS çipini programlayıcıya bağlayıp BIOS yazacan. Bir şey yok yani.

Armoury Crate üzerinden yapılabilmeli ama BIOS içinden EZ Flash 3 ile yapmak çok daha güvenli.

Evet daha sağlıklı ama köyde yaşıyorum+ burada elektrikler çok sık gidiyor.

Yaparsın ama sorunlu olur.

BIOS üzerinden EZ Flash 3 ile yapmak daha iyi.

Elektrik gitse ne olacak ki. BIOS çipini programlayıcıya bağlayıp BIOS yazacan. Bir şey yok yani.

O kadar yazılım bilsem keşke.