Vallahi fiyat güzel ama görüntüsü çok sade ben de şu an 9070 XT alma arefesindeyim.

XFX'ya da bunu tercih edin. 2'side üzmez.

SWFT RX6700 kullanıyorum ses sorunum yok hiç. Karta göre değişiyor sanırım.

Bendeki merc modeliydi fanları büyük olduğu bir de 6700'e göre daha çok ısındığı için olabilir. Bu modelinde de en sesli kart yine merc görünüyor. Soğutma performansı için sesten feragat ediyorlar sanırım.

Vallahi fiyat güzel ama görüntüsü çok sade ben de şu an 9070 XT alma arefesindeyim.

Sessizlik önemli ise ASUS tercih edebilirsiniz.(XFX çok sesli değil rakiplerine göre biraz daha sesli) soğutma önemli ise kesinlikle XFX tercih edin. ASUS Prime ile aynı klasmanda değiller zaten.

Sessizlik önemli ise ASUS tercih edebilirsiniz.(XFX çok sesli değil rakiplerine göre biraz daha sesli) soğutma önemli ise kesinlikle XFX tercih edin. ASUS Prime ile aynı klasmanda değiller zaten.
Benim aklımda nitro+ ya da taichi vardı. Aslında Red Devil istiyordum ama kasama sığmayacak gibi duruyor o yüzden eledim.

XFX'ya da bunu tercih edin. 2'side üzmez.

Bendeki merc modeliydi fanları büyük olduğu bir de 6700'e göre daha çok ısındığı için olabilir. Bu modelinde de en sesli kart yine merc görünüyor. Soğutma performansı için sesten feragat ediyorlar sanırım.
Taichi ya da Nitro+ düşünüyordum hocam RGB istiyorum biraz.

Benim aklımda Nitro+ ya da taichi vardı. Aslında Red Devil istiyordum ama kasama sığmayacak gibi duruyor o yüzden eledim.

Taichi ya da Nitro+ düşünüyordum hocam RGB istiyorum biraz.

Taichi kullanıyorum. RGB güzel ama dikey kullanırsanız (şu an alta bakıyor altına figürler koydum üstten RGB vurunca güzel bir atmosfer yaptı). Eğer yatay kullanacaksan Nitro+ alınabilir (Red Devil sığmadığı için). Parça kalitesi olarak başka bir konuda bir arkadaş şöyle söylemişti. Taichi 90a Nitro ve Red Devil 80a kullanmış. Sıralamayı da şu şekil yapmıştı taichi > Red Devil > Nitro olarak.

Taichi kullanıyorum. RGB güzel ama dikey kullanırsanız (şu an alta bakıyor altına figürler koydum üstten RGB vurunca güzel bir atmosfer yaptı). Eğer yatay kullanacaksan Nitro+ alınabilir (Red Devil sığmadığı için). Parça kalitesi olarak başka bir konuda bir arkadaş şöyle söylemişti. Taichi 90a Nitro ve Red Devil 80a kullanmış. Sıralamayı da şu şekil yapmıştı taichi > Red Devil > Nitro olarak.
Hocam red Devil çok hoşuma gidiyor ama kasanın ön panelinde radyatör var 1 mm falan kalıyor belki de sığmaz diye düşünüyorum. Taichi üste baktığı için bende nitro+ a daha yakınım ama çok coil whine şikayeti duydum bir yandan da 5070 ti da düşünüyorum. Bütçem ortalama 40k fakat taksitli alacağım için 5070 ti alacaksam vade farksız almam lazım orada da hepsiburadada Asus Prime Oc modeli var.

Hocam Red Devil çok hoşuma gidiyor ama kasanın ön panelinde radyatör var 1 mm falan kalıyor belki de sığmaz diye düşünüyorum. Taichi üste baktığı için bende Nitro+ a daha yakınım ama çok coil whine şikayeti duydum bir yandan da 5070 Ti da düşünüyorum. Bütçem ortalama 40k fakat taksitli alacağım için 5070 Ti alacaksam vade farksız almam lazım orada da Hepsiburada'da ASUS Prime OC modeli var.

Vallahi hocam 9070XT kartına şu anki fiyatlandırmada 37 40 verilmez 33'e XFX olur RGB de mevcut. Harici ise 5070 Ti da belirttiğiniz kartlara karşılık GameRock Prime belki Ventus olabilir ama 45k yı o zamanda gözden çıkmanız lazım. Arada 12K'lık bir fark var mı bence yok. 40k param olsa 33e alırım XFX'ya da Prime kalanı da işlemciye yatırırım. İlerleyen zamanda param olursa 5080 alırım. 5080 altında alınacak en F/P kart bence şu an 9070XT'dir.

Vallahi hocam 9070XT kartına şu anki fiyatlandırmada 37 40 verilmez 33'e XFX olur RGB de mevcut. Harici ise 5070 Ti da belirttiğiniz kartlara karşılık GameRock Prime belki Ventus olabilir ama 45k yı o zamanda gözden çıkmanız lazım. Arada 12K'lık bir fark var mı bence yok. 40k param olsa 33e alırım XFX'ya da Prime kalanı da işlemciye yatırırım. İlerleyen zamanda param olursa 5080 alırım. 5080 altında alınacak en F/P kart bence şu an 9070XT'dir.
İşlemcim 7800x3d ekran kartı dışında her parçayı aldım zaten o yüzden ekran kartı kaldı tek.

İşlemcim 7800X3D ekran kartı dışında her parçayı aldım zaten o yüzden ekran kartı kaldı tek.

Vallahi hocam bütçen var ne alırsan al şu an seni üzmez. O yüzden hangisi hoşuna gidiyorsa onu al gözün arkada kalmasın. Benim aklım 5080'de kaldı bütçe yetmediğinden 9070XT de en hoşuma gideni aldım. Bütçe olursa 5080 ya da 5080s alacağım ama yakın zamanda görünmüyor.