Bu da uyumsuz diyor valla sopalıklar.Hocam buna uyumlu olur mu ekran kartım acaba?
-Bilgisayar geldiği gibi "İtopya.com rezilliği" adlı konu foruma yükleniyor. Bir daha hayatta bir alışveriş yapmam.
Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
Hocam affedersiniz ama bunlar sizinle dalga geçiyorlar. Bu kasada H7 Flow'da 41 cm ekran kartına kadar destekliler bunlar 9070 XT yerine acaba 909000XT falan mı sığdırmaya çalışıyorlar. TG600'ü eğer beğenirseniz güzel kasadır onu alabilirsiniz. Hava sirkülasyonu vs sıralamada olan bir kasa ayrıca geniz ve yenilikçi 140mm fanlı olarak geliyor.
Hocam en başta hazır sistemdi parçalarına özelleştirme yaptım sadece ondan çok zıplayamıyorum. Dediğiniz kasa itopyada yok. Keşke kendim toplasaydım dedirtti şu an bu durum. Her yerde sövgüye maruz bırakacağım umarım insanlar İtopya'nın güzel yorumlarına aldanıp tercih etmezler daha fazla.Hocam affedersiniz ama bunlar sizinle dalga geçiyorlar. Bu kasada H7 Flow'da 41 cm ekran kartına kadar destekliler bunlar 9070 XT yerine acaba 909000XT falan mı sığdırmaya çalışıyorlar. TG600'ü eğer beğenirseniz güzel kasadır onu alabilirsiniz. Hava sirkülasyonu vs sıralamada olan bir kasa ayrıca geniz ve yenilikçi 140mm fanlı olarak geliyor.
Bu neymiş ya sabahtan beri adama kasa beğendiremedik uyuz oldum.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Olur mu hocam link attım. TG600 İtopya'da mevcut hatta size önerdikleri 1 alt model ile aynı fiyatta. Param olsa da olmasa da bilgisayarımı kendim toplarım size de tavsiyemdir.
Yok hocam bunlar kafaya koymuş illa onların istediklerinden biri olacak. Şeyim sonik kasalar öneriyor bana yok fazeon f3, powerboost falan bilmem ne.Olur mu hocam link attım. TG600 İtopya'da mevcut hatta size önerdikleri 1 alt model ile aynı fiyatta. Param olsa da olmasa da bilgisayarımı kendim toplarım size de tavsiyemdir.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Yok hocam bunlar kafaya koymuş illa onların istediklerinden biri olacak. Şeyim sonik kasalar öneriyor bana yok fazeon F3, Power Boost falan bilmem ne.
Vazgeçme şansınız var mı?
Daha fazla uğraşmak istemiyorum haftaya YKS var sabahtan beri bir şey çalışamadım bunlarla uğraşmaktan. Daha fazla ısrar ederse iptal edeceğim.
Siz ekran kartını takmayın test de etmeyin ben kendim takarım desem nasıl olur?
Yasin Alemdağ
Yetkin
Daha fazla uğraşmak istemiyorum haftaya YKS var sabahtan beri bir şey çalışamadım bunlarla uğraşmaktan. Daha fazla ısrar ederse iptal edeceğim.
Siz ekran kartını takmayın test de etmeyin ben kendim takarım desem nasıl olur?
Siz kasayı gönderin sorumluluğu bana ait deyin. Zaten ekran kartını monte edilmiş halde gönderemezler.
@Yasin Alemdağ Bu kasaya uyumsuz demişlerdi vazgeçer gibi yaptım paşa paşa topluyorlar şimdi buna.Hocam buna uyumlu olur mu ekran kartım acaba?
-Bilgisayar geldiği gibi "İtopya.com rezilliği" adlı konu foruma yükleniyor. Bir daha hayatta bir alışveriş yapmam.
Yasin Alemdağ
Yetkin
@Yasin Alemdağ bu kasaya uyumsuz demişlerdi vazgeçer gibi yaptım paşa paşa topluyorlar şimdi buna.![]()
Gerçekten İtopya'dan bir şey alınmaması gerektiğini anladım