Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kazım oypan

Çalışkan
Merhaba, hayırlı günler. ASUS Prime X870-P WiFi anakartım var. Sistemi topladıktan sonra Windows 11 kurulumunu yaptım. BIOS en güncel sürümde, ancak Wi-Fi bağlantı aparatı kasaya takılı olmasına rağmen bir türlü Wi-Fi ağına bağlanamadım. Ek bir kurulum mu gerekli, yoksa bir sürücü mü indirmeliyim?

1753422656670.webp
1753422629765.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yapmadıysanız buradan LAN ve Wireless kısmındaki güncel sürücüleri indirip kurmayı deneyin. Başlat'a sağ tıklayın Aygıt Yöneticisi > Ağ Bağdaştırıcıları kısmına bakın WiFi'le ilgili bir şey görünüyor mu?

Ya da Asus Driver Hub yükleyebilirsiniz orada da çıkacaktır eğer eksikse. Aynı tip sorunu Asus'un farklı WiFi modelinde ben de yaşadım umarım çözülür hemen. Burada üyelerin yazdığı mesajlara da bakabilirsiniz ek olarak. Çözüm olarak işaretlediğim mesajdan sonra da WiFi yok olmuştu 3-4 gün sonra geri geldi şu an düzgün çalışıyor. https://techolay.net/sosyal/konu/as...ows-kurulumu-sonrasi-wi-fiyi-gormuyor.123902/

Sürücülerini kurmalısınız.
İndirdikten sonra kurulumu nasıl yapacağım

Lan, Wi-Fi, Bluetooth, chipset, SATA, Audio sürücülerini kurun.
Merhaba bu sürücüleri nasıl kuracağım