Dün PA602'yi 11.050₺'ye alıyordum. Lian Li V3000 Plus mı alsam derken, salladım bakarım diye. İndirimi görünce yapıştırdım. Gönlümde hep buna kayıyordu zaten :)

Çok da ekstrem bir esprisi yok gibi 10000 lira için, biraz daha lüks bir şey alırdım ben açıkçası.

Daha lüksü hangisi mesela? Belki o nu değerlendiririm.

Daha lüksü hangisi mesela? Belki o nu değerlendiririm.
Mesela Phanteks Evolv X2 şaheser gibi bir kasa, 8800 liraya şu anda olması lazım diye biliyorum. Phanteks'in NV'leri var yine ama onlar biraz daha standart akvaryum kalıyorlar. Eğer fiyatı değişmediyse Fractal Torrent bu civarlardaydı, ekransız Hyte Y70 bu civarlarda, ölümüne hayvan boy arayana Enthoo Pro 2 var. Farklı seçenekler var yani, özellikle Torrent zaten PA602'nin esinlendiği kasanın ta kendisi.

Mesela Phanteks evolv X2 şaheser gibi bir kasa, 8800 liraya şu anda olması lazım diye biliyorum. Phanteks'in Nv'leri var yine ama onlar biraz daha standart akvaryum kalıyorlar. Eğer fiyatı değişmediyse fractal Torrent bu civarlardaydı, ekransız hyte Y70 bu civarlarda, ölümüne hayvan boy arayana enthoo Pro 2 var. Farklı seçenekler var yani, özellikle Torrent zaten PA602'nin esinlendiği kasanın ta kendisi.

Kendi adıma konuşmam gerekirse,
Dediğiniz modellere bakmıştım (akvaryum olanlar hariç, onları direkt pas geçiyorum), Torrent ve North XL (PA602 asıl bundan esinlenilmiş) çok hoşuma gitmişti. Ama satıcısı yüzünden almamayı tercih ettim. Ölümüne "hayvan" kasa Lian Li V3000 Plus, Custom sıvı soğutmalar, çift sistem vs. yapılabiliyor. Enthoo Pro 2'nin de Server Edition'ı bulabildim. Old school olduğum için, 27 sene önceki bilgisayar masamı hala kullanıyorum :D ve USB portların önde olması ilk önceliğimdi. PA602'yi o fiyata hem de satıcısı Amazon olunca yapıştırdım.

Alacak arkadaşlar yanına iki adet NF-A20 şimdiden sipariş etsin. 1-2 ay içerisinde ön taraftaki fanlardan biri bozulup ses yapıyor. Asus garantisi yenisini yolluyor. Fakat yolladığı da 1 ay sonra bozuluyor. Bana ikinci kere yolladılar tekrar takmadım, NF-A20 den devam.

1746018174783.webp

Ek olarak kasanın altına benim aldığım gibi tekerlek alabilirsiniz, işleri baya kolaylaştırıyor.
1746018206090.webp

Son olarak kasadan baya plastik sesi geliyor hareket ettirirken. İmkan varsa wood edition alın. Ben bu kasayı alırken wood edition daha TR ye gelmemişti. İkinci el benden bu kasayı almak isteyen varsa haber etsin, wood edition alayım :D

Alacak arkadaşlar yanına iki adet NF-A20 şimdiden sipariş etsin. 1-2 ay içerisinde ön taraftaki fanlardan biri bozulup ses yapıyor. ASUS garantisi yenisini yolluyor. Fakat yolladığı da 1 ay sonra bozuluyor. Bana ikinci kere yolladılar tekrar takmadım, NF-A20'den devam.

Eki Görüntüle 144791

Ek olarak kasanın altına benim aldığım gibi tekerlek alabilirsiniz, işleri bayağı kolaylaştırıyor.
Eki Görüntüle 144792

Son olarak kasadan bayağı plastik sesi geliyor hareket ettirirken. İmkan varsa wood Edition alın. Ben bu kasayı alırken wood Edition daha TR'ye gelmemişti. İkinci el benden bu kasayı almak isteyen varsa haber etsin, wood Edition alayım :D

Siparişi iptal edemedim, kargoya vermişler. Hatta o videoyu da izlemiştim. Bir sorunda hemen ilgilenmişler demiştim. Keşke şu yorumu videoya yazsaymıştınız, hiç bulaşmazdım:)

Siparişi iptal edemedim, kargoya vermişler. Hatta o videoyu da izlemiştim. Bir sorunda hemen ilgilenmişler demiştim. Keşke şu yorumu videoya yazsaymıştınız, hiç bulaşmazdım
1746023426342.webp

İlgileniyorlar zaten, iki kere sorgusüz sualsiz yolladılar. Bozulsa 3.yü de yollarlardı. Fakat ben NF-A20 aldığım için onunla devam ettim. Kasadan genel anlamda memnunum, iptal etmenize gerek yok. Bazı kişiler yağ sıkarakta problemin direkt çözüldüğünü söylüyor. Denemedim.

Alacak arkadaşlar yanına iki adet NF-A20 şimdiden sipariş etsin. 1-2 ay içerisinde ön taraftaki fanlardan biri bozulup ses yapıyor. Asus garantisi yenisini yolluyor. Fakat yolladığı da 1 ay sonra bozuluyor. Bana ikinci kere yolladılar tekrar takmadım, NF-A20 den devam.

Eki Görüntüle 144791

Ek olarak kasanın altına benim aldığım gibi tekerlek alabilirsiniz, işleri baya kolaylaştırıyor.
Eki Görüntüle 144792

Son olarak kasadan baya plastik sesi geliyor hareket ettirirken. İmkan varsa wood edition alın. Ben bu kasayı alırken wood edition daha TR ye gelmemişti. İkinci el benden bu kasayı almak isteyen varsa haber etsin, wood edition alayım :D

Hocam merhabalar,

Ben gt502 sipariş vermiştim beyaz kasa, ancak amacım oyun değil kasa ciddi derecede premium durduğu için sipariş verdim. Ancak beyazı bana uymadı, siyahının da fanlısı yok diye vazgeçtim.

Bu kasayı ciddi anlamda öneriyor musunuz? Fanları renkli değil sanırım, o da iyi göz almaz.

Size göre artı ve eksileri nedir acaba, direkt sipariş vermeyi düşünüyorum.

Bir de sizin soğutucu pro art 420 mi acaba? Hangisini öneriyorsunuz?

Eki Görüntüle 144791

Eki Görüntüle 144792

Bu arada wooden edition modelinin arkasında tekerlekleri var stock halinde

Son düzenleme: