KS KS Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 25 Nisan 2024 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: BF5'te MSI Afterburner'in OSD monitörü ile görüntü atabilir misiniz? VRAM sıcaklıkları, fan devri ve GPU sıcaklığı açık olmalı. Genişletmek için tıkla... Maalesef atamıyorum yeni anticheat gelmiş açtırmıyor. Hamza Ensar Sağlam dedi: BF5'te MSI Afterburner'in OSD monitörü ile görüntü atabilir misiniz? VRAM sıcaklıkları, fan devri ve GPU sıcaklığı açık olmalı. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk ile denedim. Yansıtma saykoda bütün ayarlar sonda. İlki DLSS açık ikincide kapalı. Son düzenleme: 25 Nisan 2024
Hamza Ensar Sağlam dedi: BF5'te MSI Afterburner'in OSD monitörü ile görüntü atabilir misiniz? VRAM sıcaklıkları, fan devri ve GPU sıcaklığı açık olmalı. Genişletmek için tıkla... Maalesef atamıyorum yeni anticheat gelmiş açtırmıyor. Hamza Ensar Sağlam dedi: BF5'te MSI Afterburner'in OSD monitörü ile görüntü atabilir misiniz? VRAM sıcaklıkları, fan devri ve GPU sıcaklığı açık olmalı. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk ile denedim. Yansıtma saykoda bütün ayarlar sonda. İlki DLSS açık ikincide kapalı.