Sırf ROG diye neden daha güçsüz bir kart alacaksınız ki? 5070, 3090 kadar güçlü, 5070 Ti ise 3090 Ti'dan daha iyi. Aralarındaki fark ciddi yani.
Mühendis arkadaşım palit alma diyor, monitör 1080p olduğu için 2k ile vs işim yok dolayısıyla 2 bin lira da olsa daha ucuz.

ROG almaya şartlanmış ve insanlar da bunu onaylasın diye açılmış bir konu. Tabi onaylanmasa bile kafaya koyduğunu yapacak konu sahibi. Burada 5070Ti almanın daha mantıklı olduğuna dair 100 sebep de saysanız bir anlamı yok. Adam sorun çıkartmayacağı için ROG aldım gibi mantıksız bir argüman uydurup yine bildiğini yapacak. Palit'in kartları 6 ay sonra çöp oluyor bu arkadaşa göre.
Öyle mi fanatikliğim yok tabii ki :) arkadaşım palit alma diyor ordan aklım da kaldı, bu kadar insan palit diyorsa bir bildiği vardır, tekrar soriyim...

Mühendis arkadaşım palit alma diyor, monitör 1080p olduğu için 2k ile vs işim yok dolayısıyla 2 bin lira da olsa daha ucuz.

Öyle mi fanatikliğim yok tabii ki :) arkadaşım palit alma diyor ordan aklım da kaldı, bu kadar insan palit diyorsa bir bildiği vardır, tekrar soriyim...
GPU'yu NVIDIA üretiyor, gerisini markalar süslüyor. Ama anladığım kadarıyla senin için marka önemli olmuş 🙂.

GPU'yu NVIDIA üretiyor, gerisini markalar süslüyor. Ama anladığım kadarıyla senin için marka önemli olmuş 🙂.
Almadım şu anda, bazı kullanıcılar fanın sesli vs olduğunu söyleyince "kötüdür, 5070 bana bir hayli yeter dedim" 2 bin lira çok olmasa da oynama yapmam gerekiyor, tekrar dan konuşucam...

Dünyanın en büyük GPU üreticisine dandik muamelesi yapmaya gerek yok. Galax ve Gainward da Palit'in alt markası. Başka bir konuda da INNO3D'ye güvenmiyorum diyen bir arkadaş vardı, INNO3D de dünyanın en büyük 2.GPU üreticisi olan PC Partner'a ait. Aynı zamanda bu bünyede Zotac da var. Keza zamanında AMD GPU üreten bir marka PC partner. TR de reklamı yapılmıyor diye bu markalar dandik olmuyor. Yurt dışında popüler olup TR de reklamı yapılmayan markalardan bunlarda. NVIDIA kendi gpularını satacak kadar güvenmiş, resmi iş ortağı yapmış. Daha güvenmek için nasıl bir sebep olabilir?

Ejderha logosu falan seviyorsanız MSI-ASUS benzeri markalar alabilirsiniz tabii. İçindeki donanımdan feragat etmeniz gerek sadece. 🙂

Arkadaşlar insanların yaptığı yanlış tercihler için caydırmak yerine seçimini tebrik edin. Adam sormuş ama inadına tercih yapmış. Size sadece gülmek düşmeli şu saatten sonra. Herkes sizler gibi düşünürse Asus satış yapamaz 🤓.

Ben niye saftirik muamelisi gördüm ya, arkadaşım palit alma dedi bir bildiği vardır dedim, rogu almadım ki zaten stok bitmiş :d Palit 5070 ti aldım ilerde 6000 ile değiştiririm.