Mehmet Can Vardar

Başarılı
Yer
İzmir, Türkiye
Merhaba öncelikle herkese iyi sosyaller dilerim.

Şu an aktif olarak Asus ROG Falchion Ace HFX klavyesini kullanıyorum. Yakın zamanda ASUS ROG Azoth 96 HE ve ASUS ROG Falchion Ace 75 HE HFX v2X klavyelerinin satışa çıkacağını öğrendim. Bu iki klavye arasından hangisini almamı önerirsiniz? Hangisi daha iyi bir deneyim sunar sizce?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu an aktif olarak Asus ROG Falchion Ace HFX klavyesini kullanıyorum. Yakın zamanda ASUS ROG Azoth 96 HE ve ASUS ROG Falchion Ace 75 HE HFX v2X klavyelerinin satışa çıkacağını öğrendim. Bu iki klavye arasından hangisini almamı önerirsiniz? Hangisi daha iyi bir deneyim sunar sizce?

Hocam niye ASUS.

Şu an aktif olarak ASUS ROG falchion ace hfx klavyesini kullanıyorum. Yakın zamanda ASUS ROG Azoth 96 he ve ASUS ROG falchion ace 75 he hfx v2X klavyelerinin satışa çıkacağını öğrendim. Bu iki klavye arasından hangisini almamı önerirsiniz? Hangisi daha iyi bir deneyim sunar sizce?

Küçük bir şey arıyorsan falchion daha teknolojik istiyorsan Azoth ben olsam Azoth'u alırdım.

Bütçe problemim yok ikisinin arasından hangi seçimi yapsam karar veremedim. Azoth 96HE V2 Switch ile geliyor ama Falchion 75 HE V2X ile geliyor. Hangisi daha mantıklı olur bilemedim açıkçası.
Marka diye 2 katı para vermek istiyorsanız sizin bileceğiniz iş. Wooting 80HE Ghost Lekker çok daha F/P kalıyor onun yanında.

Merhaba, ROG Azoth ve Falchion modellerini kullanıyorum. Azoth 75’lik olmasına rağmen Falchion’dan sonra bana oldukça ağır geliyor, bunu bir kusur olarak söylemiyorum, sadece kişisel. Ancak daha çok kullandığım W, A, S tuşlarının stem kısımları kullanım sırasında kırıldı.

Falchion’u ise yaklaşık beş senedir kullanıyorum ve bu süre boyunca gerçekten memnun kaldım. Özellikle pil performansı inanılmaz, en son ne zaman şarj ettiğini gerçekten unutuyorsun.

IMG_0425.webp
IMG_0427.webp