Çok iyi duruyor fakat ASUS'un çoğu ürünü marka adı sattığı için sevemiyorum. Ürünün donanımından çok sırf marka olduğu için fiyatı yüksek yapılıyor. Bunun donanımı nasıl bilmiyorum ama.

Link açılmıyor ve ASUS klavyeleri genelde çok pahalı oluyor. F/P konusunda zayıflar.

Link açılmıyor ve ASUS klavyeleri genelde çok pahalı oluyor. F/P konusunda zayıflar.
Şu an açılmıyor konu ilk açıldığında sorun yoktu.
Merhaba,

Ürün sayfası siteden kaldırılmış. Bu yüzden ürüne ulaşılmıyor. Tekrar eklendiğinde gerekirse güncelleriz, teşekkürler bildiriminiz için.

İncehesap'ın işleri yine. 20 yıla özel fareyi de 569 TL'ye verdiler, satın alanlarınki iptal olmuş. Şimdi de hem klavyeyi hem fareyi siteden kaldırmışlar.

İncehesap'ın işleri yine. 20 yıla özel fareyi de 569 TL'ye verdiler, satın alanlarınki iptal olmuş. Şimdi de hem klavyeyi hem fareyi siteden kaldırmışlar.

Gaming gecesi 1 TL'ye ekipmanların satıldığı zamanı da unutmayalım. İncehesap çok iyi reklam yapıyor. Bir şey almam buradan ve zaten almadım da.

Bu klavyeyi de bu fiyata yanlış yazmış olabilirler, değil mi? Globalde fiyat 260 dolar falanmış çünkü yine bir oyunlar dönüyor ama.