Krmm

Üstün
Merhaba.

Normalde 2. Fotodaki karışık sistemi hazırlamıştım ve onu sipariş geçecektim. Lakin biraz araştırınca çok fiyat farkı olmadan Asus rog ekosistem de toplanabiliyor. Asus rog ürünlerini de çok seviyorum. Sizce hangi sistem daha mantıklı?

ASUS ROG ekosistem:

1.webp

Farklı markalar :

2.webp

ASUS ekosistem 11 bin TL daha pahalı.

Son düzenleme:
NZXT C1200, ASUS P1200'den daha üstün bir PSU. Daha fazla para ödeyip performansı daha kötü bir model almış olacaksınız.
Hocam şu model nasıl bu arada? Asus ekosistemdeki p1200 yerine alternatif olarak şunu buldum. ATX 3.1 destekliyor fakat fiyatı çok pahalı. Ama bir sefere mahsus bu parayı gözden çıkarabilirim.

Hocam şu model nasıl bu arada? Asus ekosistemdeki p1200 yerine alternatif olarak şunu buldum. ATX 3.1 destekliyor fakat fiyatı çok pahalı. Ama bir sefere mahsus bu parayı gözden çıkarabilirim.

Fiyatının rezalet olmasını geçersek, fiyattan bağımsız C1200 yine daha iyi desem inanır mısınız? Daha iyi çünkü.

Fiyatının rezalet olmasını geçersek, fiyattan bağımsız C1200 yine daha iyi desem inanır mısınız? Daha iyi çünkü.
Fiyatı hakikaten rezalet buna katılıyorum. C1200 yine iyi demenize şaşırdım ama. Thor modeli sektörün lideri diye biliyordum. Bu c1200 neymiş böyle ya şoktayım şuan :D o halde karışık sistem daha mantıklı duruyor.

Thor modeli sektörün lideri diye biliyordum.

Tamamen pazarlama zırvaları. Her şey bağımsız sentetik testlerde belli olur. C1200'ü geçebilen 2-3 tane model var, onlar da Türkiye'de yok. İnanılmaz bir PSU C1200, yeni ATX 3.1 olanı da güncellenmiş yeni CWT platformunda üretiliyor. O zaten çok çok iyiydi, şimdi bu iyice uçtu gitti artık.

Anladığım kadarıyla bütçe çok fazla. Her parça için ayrı ayrı konu açıp karışık sistem en mantıklısıdır bence. Sırf marka diye fazladan para vermeye gerek yok.