ASUS ROG Gladius III AimPoint V2 mouse ışıkları kapanıp çalışmıyor

yasins

Uzman
Merhabalar,

1 yıldır kullandığım faremde sık sık kopma sorunu yaşıyorum. Sorun şöyle ki; fare kendi kendine ışıklarını kapatıp çalışmıyor, kapatıp açsam da dongle'ı çıkarıp taksam da durum değişmiyor. Birkaç saniye sonra kendine geliyor. Birkaç ay öncesinde tekerleği bozulduğu için servise hem tekerlek için hem de kopma sorunu için yollamıştım fakat sadece tekerleği halledip bağlantı sorunu yok deyip geri yolladılar.

Hem masaüstünde hem de dizüstünde aynı sorunu yaşıyorum, dolayısıyla cihaz özelinde bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ayrıca masaüstünde mouse pad ile kullanırken dizüstünde direkt olarak masada kullanıyorum. ASUS'un forumlarında benzer sorun yaşayanları gördüm ama herhangi bir çözüm önerilmemiş.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bluetooth ile denediniz mi?

1. Kablosunu bir PC'nin USB portuna takın, ancak fareye bağlamayın. Kabloyu fareye yakın tutun.
  2. Sol tıklama, sağ tıklama ve tekerlek (scroll) tıklama düğmelerine aynı anda basılı tutun ve 5 saniye boyunca bırakmayın.
  3. Bu üç düğmeye basılı haldeyken, kabloyu fareye bağlayın.
  4. Armoury Crate yazılımından bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin.

Bunu dener misiniz?

Bluetooth ile denediniz mi?

1. Kablosunu bir PC'nin USB portuna takın, ancak fareye bağlamayın. Kabloyu fareye yakın tutun.
  2. Sol tıklama, sağ tıklama ve tekerlek (scroll) tıklama düğmelerine aynı anda basılı tutun ve 5 saniye boyunca bırakmayın.
  3. Bu üç düğmeye basılı haldeyken, kabloyu fareye bağlayın.
  4. Armoury Crate yazılımından bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin.

Bunu dener misiniz?
Güncellemeleri sürekli kontrol ediyorum ürün yazılımı güncel, bluetooth ile denememiştim onla birlikte diğer dediklerinizi yarın deneyeceğim sağ olun.

Geri
Yukarı Alt