Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
johan liebert
Becerikli
ATK X1 V2 serisinin en düşük modelinde var anladığım kadarıyla istediğim dongle şekli. Dongle uğruna kaybettiğim özellikler çok değerliyse tercih edemeyeceğim maalesef ATK X1 V2 serisini.
Ben kendim de kullanıyorum tek kaybedeceğiniz şey optik Switch denebilir oda aman amanlık bir şey değil bir de sensör farkı var ama Ultra Max modelinde ki sensör de şahane yani 3395 Ultra aman amanlık bir şey kaybetmeyeceksiniz yani.
Wierotten
Uzman
ATK X1 V1 modelinin ultra max modelide minik usb alıcısında ciddi bağlantı kopmaları yaşanıyormuş.Ben kendim de kullanıyorum tek kaybedeceğiniz şey optik Switch denebilir oda aman amanlık bir şey değil bir de sensör farkı var ama Ultra Max modelinde ki sensör de şahane yani 3395 Ultra aman amanlık bir şey kaybetmeyeceksiniz yani.
Bu videodaki kullanıcı deneyimine göre de bu kadar para verip mekanik switch ve 3395 sensör almak pek de mantıklı kaçmıyormuş. Bütçem zaten 5000 civarında. Şu an madem faremi yükselteceksem tüm kriterlerime f/p sahip olma kafasındayım. Bu yüzden ATK harici önerebileceğiniz minik usb alıcısıyla sorun yaratmayan optik switch kaliteli sensör vs. olan bir mouse varsa onlara daha fazla olumlu bakacağım. Asus Rog Keris II Ace modeli şu an tüm güvenimi ve teknik kriterlerimi karşılıyor ama sırf marka için de 5000 lirayı gözüm kapalı vermek istemediğimden alternatif arayışı içerisindeyim. Eğer bir alternatif yoksa Asus'u tercih edeceğim
johan liebert
Becerikli
ATK X1 V1 modelinin Ultra Max modelide minik USB alıcısında ciddi bağlantı kopmaları yaşanıyormuş.
Bu videodaki kullanıcı deneyimine göre de bu kadar para verip mekanik Switch ve 3395 sensör almak pek de mantıklı kaçmıyormuş. Bütçem zaten 5000 civarında. Şu an madem faremi yükselteceksem tüm kriterlerime F/P sahip olma kafasındayım. Bu yüzden ATK harici önerebileceğiniz minik USB alıcısıyla sorun yaratmayan optik Switch kaliteli sensör vs. olan bir mouse varsa onlara daha fazla olumlu bakacağım. ASUS ROG Keris II ace modeli şu an tüm güvenimi ve teknik kriterlerimi karşılıyor ama sırf marka için de 5000 lirayı gözüm kapalı vermek istemediğimden alternatif arayışı içerisindeyim. Eğer bir alternatif yoksa ASUS'u tercih edeceğim.
https://meyergaming.com/vgn-dragonf...reless-gaming-mouse?Seri=F2-Ultra+&Renk=Siyah buna bakabilirsin o zaman.