Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.500 TL
Stormbreaker öneririm.
click sorunları var diyorlardı ama bilginiz var mı o konu hakkında?
Peki hocamlar ASUS ROG Keris 2 neden alınmaz tek sorun fiyatıysa benlik sıkıntı yok bana koymaz başka alınmaz dediğiniz yönleri var mı?
Spartan
Başarılı
Konu uzamış da uzamış. 6500TL vereceksen git ya bütçe arttır SwordX al. Ya da Zowie EC2 veya Pwange Stormbreaker al. Dav3 Pro'da fiyatını hak etmiyor. Keris 2 ace de en fazla 4500TL'ye alınabilir bir ürün.
5000TL civarına da indirimli bulursan Logitech superlight 2 dex veya Teevolution Terra pro bak.
Onun dışında da Wraith'in de haklı olduğu kısımlar var. Adamların ülkeye ürün getirdiği firmalar kronik olmayan sorunlar harici destek sağlamıyorlar. Jelatini açılmış üründe eğer sorun yoksa iade ettiğinde sen onu tekrar bu adamlar satamayacak. O yüzden ucuzlar zaten bir bakıma. Razer - Asus satmıyor bu adamlar ki iade ürünü asıl firmaya geri gönderip ücret iadesi talep etsinler.
5000TL civarına da indirimli bulursan Logitech superlight 2 dex veya Teevolution Terra pro bak.
Onun dışında da Wraith'in de haklı olduğu kısımlar var. Adamların ülkeye ürün getirdiği firmalar kronik olmayan sorunlar harici destek sağlamıyorlar. Jelatini açılmış üründe eğer sorun yoksa iade ettiğinde sen onu tekrar bu adamlar satamayacak. O yüzden ucuzlar zaten bir bakıma. Razer - Asus satmıyor bu adamlar ki iade ürünü asıl firmaya geri gönderip ücret iadesi talep etsinler.
Konu uzamış da uzamış. 6500TL vereceksen git ya bütçe arttır swordx al. Ya da Zowie EC2 veya pwange stormbreaker al. Dav3 Pro'da fiyatını hak etmiyor. Keris 2 ace de en fazla 4500TL'ye alınabilir bir ürün.
5000TL civarına da indirimli bulursan Logitech Superlight 2 DeX veya teevolution terra Pro bak.
Onun dışında da Wraith'in de haklı olduğu kısımlar var. Adamların ülkeye ürün getirdiği firmalar kronik olmayan sorunlar harici destek sağlamıyorlar. Jelatini açılmış üründe eğer sorun yoksa iade ettiğinde sen onu tekrar bu adamlar satamayacak. O yüzden ucuzlar zaten bir bakıma. Razer - ASUS satmıyor bu adamlar ki iade ürünü asıl firmaya geri gönderip ücret iadesi talep etsinler.
Vallahi böyle bir cevap arıyordum teşekkürler ama saydıklarınızdan birini alsam elime oturmama gibi bir ihtimali var mı iade alınmıyormuş çünkü.
Pena
Çalışkan
Anladım, satın alınan ürün şans işi kronik çıkarsa wraith'in bir şey yapmaması mantıklı. Haklısınız.Konu uzamış da uzamış. 6500TL vereceksen git ya bütçe arttır SwordX al. Ya da Zowie EC2 veya Pwange Stormbreaker al. Dav3 Pro'da fiyatını hak etmiyor. Keris 2 ace de en fazla 4500TL'ye alınabilir bir ürün.
Spartan
Başarılı
El boyutunu bilmiyorum ama Stormbreaker içlerinde en büyük fare. Keris 2 ace elime uyuyor diyorsan yazdıklarım arasından hepsi eline rahat uyar. Stormbreaker ve Superlight 2 dex ciddi büyük fareler onlar için elim cidden büyük diyorsan bakabilirsin. Listenin geri kalanından daha büyük fareler ikiside. Zowie'nin ayrı boyut seçenekleri var ona da kendin bakabilirsin.Vallahi böyle bir cevap arıyordum teşekkürler ama saydıklarınızdan birini alsam elime oturmama gibi bir ihtimali var mı iade alınmıyormuş çünkü.
Onun dışında Darmoshark zaten malzeme kalitesi olarak vasat olduğu kabul edilmiş bir firma. Gidip 4500TL ürün ile 1500TL ürünü kıyaslayamazsın zaten aynı segment değiller. 4500-5000TL bandında şuan büyük markalar ile kapışacak çok fazla marka var.
Kronik çıkarsa ürün arızalıysa. İade veya değişim veriyorlar. Sadece aldın ve üründe sıkıntı yok o zaman iade vermiyorlar. Tamir hizmetleri de var aldığın ürün senin hatandan kaynaklı bozulsa bile ücretli tamir servisi alabiliyorsun. Kendi üretim ürünlerinde ilk 1 ay koşulsuz iade - değişim hakkıda sunuyor adamlar.Anladım, satın alınan ürün şans işi kronik çıkarsa wraith'in bir şey yapmaması mantıklı. Haklısınız.
Dosya Ekleri
El boyutunu bilmiyorum ama stormbreaker içlerinde en büyük fare. Keris 2 ace elime uyuyor diyorsan yazdıklarım arasından hepsi eline rahat uyar. Stormbreaker ve Superlight 2 DeX ciddi büyük fareler onlar için elim cidden büyük diyorsan bakabilirsin. Listenin geri kalanından daha büyük fareler ikisi de. Zowie'nin ayrı boyut seçenekleri var ona da kendin bakabilirsin.
Eki Görüntüle 185006
Onun dışında Darmoshark zaten malzeme kalitesi olarak vasat olduğu kabul edilmiş bir firma. Gidip 4500TL ürün ile 1500TL ürünü kıyaslayamazsın zaten aynı segment değiller. 4500-5000TL bandında şu an büyük markalar ile kapışacak çok fazla marka var.
Kronik çıkarsa ürün arızalıysa. İade veya değişim veriyorlar. Sadece aldın ve üründe sıkıntı yok o zaman iade vermiyorlar. Tamir hizmetleri de var aldığın ürün senin hatandan kaynaklı bozulsa bile ücretli tamir servisi alabiliyorsun. Kendi üretim ürünlerinde ilk 1 ay koşulsuz iade - değişim hakkıda sunuyor adamlar.
Uzunluğu 19-20 cm genişliğini CM olarak bilmiyorum ama normal ellere göre geniş diyebilirimi ssin uzunluğu tam yetiyordu ucu ucuna.
Spartan
Başarılı
Uzunluğu 19-20 cm genişliğini CM olarak bilmiyorum ama normal ellere göre geniş diyebilirimi ssin uzunluğu tam yetiyordu ucu ucuna.
O zaman hepsi uyar hepsi ile konforlu kullanım yakalarsın. İncelemelerine bak tasarımlarına bak o şekilde karar ver. Delikli bir fare kullanmak sorun değil diyorsan kesinlikle SwordX al derim.
Onun dışında 2. tercihim Zowie EC2 ve 3. tercihim de Terra Pro olurdu. Keza listede ve konuda bahsedilen ürünlerin hepsini kullandım. Bizzat arkadaşın bahsettiği Darmoshark Markasının tüm M3 serisinin de çoğunu kullandım. Sadece M3S Pro Max modelini kullanmadım.
Profilime bakıp kullandığım fareleri de görebilirsin. Belki karar vermene yardımcı olur.Uzunluğu 19-20 cm genişliğini CM olarak bilmiyorum ama normal ellere göre geniş diyebilirimi ssin uzunluğu tam yetiyordu ucu ucuna.
pwnage stormbreaker max cf ve asus rog keris 2 ace bu listeye girmez mi hocamO zaman hepsi uyar hepsi ile konforlu kullanım yakalarsın. İncelemelerine bak tasarımlarına bak o şekilde karar ver. Delikli bir fare kullanmak sorun değil diyorsan kesinlikle SwordX al derim.
Onun dışında 2. tercihim Zowie EC2 ve 3. tercihim de Terra Pro olurdu. Keza listede ve konuda bahsedilen ürünlerin hepsini kullandım. Bizzat arkadaşın bahsettiği Darmoshark Markasının tüm M3 serisinin de çoğunu kullandım. Sadece M3S Pro Max modelini kullanmadım.
Profilime bakıp kullandığım fareleri de görebilirsin. Belki karar vermene yardımcı olur.