PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 26 Kasım 2025 #1 Merhaba arkadaşlar ASUS ROG Hyperion beyaz renk kasa alıp içindeki tüm parçaları siyah yapmak istiyorum. Sizce nasıl durur?
Merhaba arkadaşlar ASUS ROG Hyperion beyaz renk kasa alıp içindeki tüm parçaları siyah yapmak istiyorum. Sizce nasıl durur?
K Krmm Üstün Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 2.326 Çözümler 1 Beğeniler 727 26 Kasım 2025 #2 Çirkinlikte master yapmış bir kasa çıkar ortaya.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.496 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.088 Yer İstanbul 26 Kasım 2025 #3 PC Uzmanı dedi: Merhaba arkadaşlar. ASUS ROG hyperion beyaz renk kasa alıp içindeki tüm parçaları siyah yapmak istiyorum. Sizce nasıl durur? Genişletmek için tıkla... Karşıt 2 ton birbirine yakışır ama bence bunu masa da da devam ettir böylece çok daha uyumlu olur mesela masayı beyaz yapıp, mouse Pad'i siyah yapıp üstüne beyaz ekipmanlar koymak veya pad'i de beyaz yapıp siyah ekipmanlar koymak. Krmm dedi: Çirkinlikte Master yapmış bir kasa çıkar ortaya. Genişletmek için tıkla... Aslında bu oldukça popüler bir yöntem bunun en iyi örneği NZXT H510 / H510 Elite beyaz modelidir.
PC Uzmanı dedi: Merhaba arkadaşlar. ASUS ROG hyperion beyaz renk kasa alıp içindeki tüm parçaları siyah yapmak istiyorum. Sizce nasıl durur? Genişletmek için tıkla... Karşıt 2 ton birbirine yakışır ama bence bunu masa da da devam ettir böylece çok daha uyumlu olur mesela masayı beyaz yapıp, mouse Pad'i siyah yapıp üstüne beyaz ekipmanlar koymak veya pad'i de beyaz yapıp siyah ekipmanlar koymak. Krmm dedi: Çirkinlikte Master yapmış bir kasa çıkar ortaya. Genişletmek için tıkla... Aslında bu oldukça popüler bir yöntem bunun en iyi örneği NZXT H510 / H510 Elite beyaz modelidir.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.806 Çözümler 13 Beğeniler 7.773 Yer Aydın 26 Kasım 2025 #4 PC Uzmanı dedi: Merhaba arkadaşlar ASUS ROG Hyperion beyaz renk kasa alıp içindeki tüm parçaları siyah yapmak istiyorum. Sizce nasıl durur? Genişletmek için tıkla... @erdym 'nin dediği gibi olabilir. Dikkatli kombinlemek lazım.
PC Uzmanı dedi: Merhaba arkadaşlar ASUS ROG Hyperion beyaz renk kasa alıp içindeki tüm parçaları siyah yapmak istiyorum. Sizce nasıl durur? Genişletmek için tıkla... @erdym 'nin dediği gibi olabilir. Dikkatli kombinlemek lazım.
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 29 Kasım 2025 #5 LH44 dedi: @erdym 'nin dediği gibi olabilir. Dikkatli kombinlemek lazım. Genişletmek için tıkla... Krmm dedi: Çirkinlikte master yapmış bir kasa çıkar ortaya. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmuş sizce?
LH44 dedi: @erdym 'nin dediği gibi olabilir. Dikkatli kombinlemek lazım. Genişletmek için tıkla... Krmm dedi: Çirkinlikte master yapmış bir kasa çıkar ortaya. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmuş sizce?
K Krmm Üstün Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 2.326 Çözümler 1 Beğeniler 727 29 Kasım 2025 #6 PC Uzmanı dedi: Nasıl olmuş sizce? Genişletmek için tıkla... Valla dediğim gibi çok çirkin duruyor. Yapacaksan ya tam beyaz ya da komple siyah yap bence.
PC Uzmanı dedi: Nasıl olmuş sizce? Genişletmek için tıkla... Valla dediğim gibi çok çirkin duruyor. Yapacaksan ya tam beyaz ya da komple siyah yap bence.