argent4380

Çalışkan
Selamlar. Yeni bilgisayarımı kurmaya başlıyorum. ASUS ROG Hyperion GR701 kasayı çok beğendim; görünüşünden testosteron akıyor. Bu kasayı almak istiyorum fakat anakartımda bir adet Type-C header var, kasada ise iki tane Type-C bulunuyor. Bu Type-C sorununu çözebilir miyim bilmiyorum; ama çözemesem bile bir Type-C portundan feragat ederek kasayı almak mantıklı mı? Ayrıca anakartımda hızlı şarj özelliği yok; bu kasa hızlı şarjı da destekliyormuş, ondan da faydalanamayacağım.

Selam hocam alınır ama çok ağır bir kasadır tüm parçaları taktığınızda en az 30-35 kg oluyor bunu unutmayın ben fitness yapan birisiyim ve tüm parçaları kasaya montajladıktan sonra masaya kaldırıp taşıyamadım siz düşünün.

Selam hocam alınır ama çok ağır bir kasadır tüm parçaları taktığınızda en az 30-35 kg oluyor bunu unutmayın ben fitness yapan birisiyim ve tüm parçaları kasaya montajladıktan sonra masaya kaldırıp taşıyamadım siz düşünün.
Sen bana bunu dedin; artık daha da alasım geldi. Ama Type-C portunu nasıl çözerim ya da çözebilir miyim, onu bilmiyorum. Bir çözümü var mıdır hocam?

Cidden çok kaslı ve albenisi yüksek bir kasa. Ebatları bir çok masa için, fazlaca iri kıyım. Maliyet ise başlı başına ayrı bir dert. Tüm bunları aşacak durumda iseniz neden alınmasın.
O hâlde alınır

Sen bana bunu dedin; artık daha da alasım geldi. Ama Type-C portunu nasıl çözerim ya da çözebilir miyim, onu bilmiyorum. Bir çözümü var mıdır hocam?

O hâlde alınır
Tabi ki de hocam alın aldırın ama beni yanlış anlamayın eğerki çok kaslı bir vücudunuz yoksa beliniz sakatlanabilir sonra burada gelip dert yanmayın :(