ASUS ROG Pelta alınır mı?

Merhaba dostlar. Uzun süredir aklıma olan bir model ama bir türlü parayı birleştiremediğimden alamadım. Şu an İncehesap'ta fiyatı düşmüş durumda. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Hem telefon hem de bilgisayarda kullanacağım.

IEM kulaklık tercih eder misiniz?

Referans olması açısından şöyle atayım;

Hocam bassları güzel veren çok boğuk ve karmaşık ses kalitesi olmayan kulaklıklar tercihimdir.

Hocam bunlar tam olarak kimlere hitap eden kulaklıklar? Fiyatı biraz pahalıymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bassları güzel veren çok boğuk ve karmaşık ses kalitesi olmayan kulaklıklar tercihimdir.

Hocam bunlar tam olarak kimlere hitap eden kulaklıklar? Fiyatı biraz pahalıymış.
Profesyonel oyuncular ve odyofiller ağırlıklı diyebiliriz.
@Simon ve @Trina gene bi' baksın ama EW300 veya biraz bütçe zorlayıp EA500LM bakmak mantıklı olabilir.

Profesyonel oyuncular ve odyofiller ağırlıklı diyebiliriz.
@Simon ve @Trina gene bi' baksın ama EW300 veya biraz bütçe zorlayıp EA500lm bakmak mantıklı olabilir.

Hocam şu an sadece Type-C veya Bluetooth kulaklık kullanabilirim. Telefonda kullanacağım evime gittiğimde de bilgisayarımda kullanabileceğim türde bir kulaklık almak istiyorum.

Sadece oyun için EG280 alabilirsin. Biraz müzik de dinlerim diyorsan EW300 tercih edebilirsin.

Tam olarak ne kadar bütçe var söylersen ona göre yardımcı oluruz. Bu iki modelden daha ucuz bir şey istersen Kefine Kleen SV alabilirsin.
Üçünün de Type-C DSP varyantları mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem telefonumda hem de bilgisayarımda sıkıntısız kullanıyorum. Gayet memnunum. Alalı 1 yıl oluyor sanırım, bir problemini görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…