Veyt

Uzman
ASUS ROG Pelta kulaklığım geldi. Driver kurulmuyor. Yaklaşık 40 dakikadır böyle.

1771433120994.webp

@Ethem Efe Hocam rahatsız ediyorum kusura bakma. Bakabilir misin? Siz nasıl kurdunuz.

Selam. Kurtarma noktası (Geri Dönüşüm Noktası) oluşturduktan sonra Revo Uninstaller ile Armoury Crate programını tüm dosyaları ve kayıt defteri logları ile birlikte kaldırın. Ardından web sitesi üzerinden Armoury Crate uygulamasını tekrar indirip kurun. Güncellemeler kısmındaki tüm güncellemeleri indirip (Bu esnada cihaz hem Wireless dongle ile hem de Wired (Kablo) ile bağlı olmak zorunda) yükleyin. Armoury Crate uygulamasında Cihazlar kısmında ürününüzün gözüktüğünden emin olduktan sonra eğer hala güncelleme gözüküyorsa ASUS resmi web sitesi üzerinden ürününüzün modelini aratıp sürücüler kısmından uygun olan Armory Gear uygulamasını indirip kurun. Armoury Gear üzerinde güncelleme gözüküyorsa bu güncellemeyi indirip kurun. Sorununuz çözülecektir.

Not: Armoury Crate üzerinde hala güncelleme gözüküyor ancak Armoury Gear üzerinde herhangi bir güncelleme gözükmüyorsa herhangi bir sorun yok demektir. Armoury Crate üzerindeki güncellemeyi görmezden gelebilirsiniz.

Armoury Crate de bir sorun yoktu sorun Armoury Crate Gear kurarkendi. Windows 11 kullanıyordum. Windows 10 geçmek vardı kafamda ve geçtim. Sorunsuz kurulum yaptı. Sadece Armoury Crate Gear kullanıyorum şu an.

Az önce Peltayla ilgili bir konuya denk geldim. Vida sallanmasıyla ilgili. Konuyu okurken benimkinde de aynı sorun var mı yada olur acaba diye şöyle bir salladım kafamı sağa sola doğru. Ne oldu dersin. Sallanan vida sesi! Allah kahretmesin bu denk geliş bu tesadüf beni benden aldı. Konuya başka bir arkadaşlarda aynı sorunu yaşadığını yazmış ve konu içini açıp sallanan vidayı söküp tekrar taktım sorun çözüldü demiş. Az önce ben de yaptım tüm vidaları sıkarak içindeki. Ama maalesef hala sallanma sesi geliyor sanırım tam sıkılamıyor içindeki sorunlu olan vida. Gece gece başımıza gelene bak yahu. Yarın ASUS müşteri hizmetlerini arayacağım ve muhtemelen garanti kapsamında değişim talep edeceğim. Uğraş dur şimdi bununla en az 20 gün :(

Sende böyle bir şey var mı kontrol etsene sende bir. Aşağı yukarı aynı zamanlarda aldık muhtemelen Pelta'yı. Şubat ayının 12. günü almışım ben. Sende o tarihlerde aldın galiba. Daha 1 ayını doldurmamış cihaz. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.