EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Arka planda Armoury Crate veya Aura Sync gibi programlar açık olmamasına rağmen, SignalRGB üzerinden RTX 3080 ekran kartımı kontrol edemiyorum. Normalde şerit LED’deki her bir LED’i tek tek yönetebiliyordum ancak şu an kart yazılımda görünmüyor. Aynı durum MSI Center (MSI anakart kullanıyorum) için de geçerli; eskiden ekran kartı ışıkları oradan da kontrol edilebiliyordu, şimdi kartı görmüyor. MSI Center ve SignalRGB’yi silip tekrar kurdum, DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizleyip yeniden yükledim fakat sonuç değişmedi. Çözüm önerisi olan var mı?

MSI Center farklı markayı görmez zaten. SignalRGB destekliyor mu?

Sanki eskiden de MSI Center görüyordu diye hatırlıyordum ama neyse, SignalRGB normalde destekliyordu ancak şu an devices kısmında ekran kartı yok. Openrgb denedim orada gözüküyor ama değişiklik yapamıyorum.

1. Anakartın BIOS ve chipsetleri güncel mi?
  2. Aynı anda (MSI Center, OpenRGB, SignalRGB) hepsinin yüklü olması birbirleri ile çakışmasına sebep oluyor olabilir, hepsini silip yazılımları tek tek yükleyerek dene.
  3. BIOS içinde "RGB lighting" veya "LED Control" gibi ayarlar var mı onu da kontrol eder misin?