Dagster3532 2

Uzman
Uzun zamandır 577 kullanıyorum. Üst sürümlere sorunlu dedikleri için geçmiyordum. Şu an hala öyle devam ediyor mu? Yoksa bildiğiniz yeni kararlı sürücü bulunuyor mu?
ASUS GeForce RTX 3080 12 GB STRIX OC ekran kartım var.

Bu durum sistemden sisteme değişir. Ben hep güncel sürümü kullanırım. Herhangi bir hata görmedim. 3090 var.

5070Ti tüm güncel sürücülere geçtim şimdiye dek hiçbir problem yaşamadım. Sanırım bazı Top-Tier kartlarda ekranda git gel oluyormuş ancak bana uğramadı.

2000 serisinden bir ben sorun yaşıyorum sanırım. RTX2060 ile son sürümü kullanırken 566.36 sürümüne çektim. Son driverlar sistemimde oyunlarda siyah ekran hatasına sebep oldu. Sebep yokken kitlenmelerden bahsetmiyorum bile.

Bende RTX3070 vardı ben de en güncel sürümü hep kullandım ve bir sorun bir problem yaşamadım. Sonra ekran kartımı RX 6800XT ile güncelledim. İlk yaşadığım sorun siyah ekran sorunu oldu RTX serisi kart kullanırken hiç bir sorun yaşamadım.

Son sürücüyü yükleyebilirsiniz o yaşanılan sıkıntılar düzeldi.
Yaşanan sorunlardan kasıt nedir hocam? Performans düşüşü ise 5060 Ti için güncel sürücüler hala aynı. 577 kadar yüksek FPS veremiyorlar. Bunun dışında herhangi bir sorun diğer sürücülerde de yaşamadım.

Yaşanan sorunlardan kasıt nedir hocam? Performans düşüşü ise 5060 Ti için güncel sürücüler hala aynı. 577 kadar yüksek FPS veremiyorlar. Zaten bunun dışında başka bir sorunla karşılaşmadım, o yüzden en güncel sürüyü kurup geçebilir.
5000 serisi dışında da performans problemleri çıkartıyordu. Bir de crash veren oyunlar vardı onlar düzeltildi.