Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Fifine H19 tercih ederdim.
demjr
Becerikli
ASUS Rog Pelta için 2.000 TL cashback var diye biliyorum.
Ondan dolayı arada kaldığımı söyleyebilirim.
- Makaleler
- 1
ASUS ROG Pelta için 2.000 TL cashback var diye biliyorum.
H19 daha iyi bir kulaklık ama open back. Open back istemiyorsanız H16 bakın.
demjr
Becerikli
Teşekkür ederim cevap için.H19 daha iyi bir kulaklık ama open back. Open back istemiyorsanız H16 bakın.
Kablosuz ise ROG Pelta fiyatı avantajlı ama onun dışında Cloud 3S modeli var ama şu an ROG Pelta fiyatından dolayı daha çok tercih ederdim. Kablolu sorun etmezseniz kablolu model alırdım elbet ama ROG Pelta şu anki fiyatındayken onu tercih ederdim. Muhtemelen alacağınız zaman ROG pahalanırsa Cloud 3S modeline bakabilirsiniz ayrıyeten kablosuz istenirse.
ASUS cashback ile mantıklı olabilir ancak ASUS ekipmanların yazılımı o kadar berbat ki insanın öneresi gelmiyor maalesef.
demjr
Becerikli
Hocam, bugün iade için son gün ve kutusunu açmıştım kulaklığın. İade edebiliyorsam bugün iade edip ASUS rog pelta alabilirim.Kablosuz ise ROG Pelta fiyatı avantajlı ama onun dışında Cloud 3S modeli var ama şu an ROG Pelta fiyatından dolayı daha çok tercih ederdim. Kablolu sorun etmezseniz kablolu model alırdım elbet ama ROG Pelta şu anki fiyatındayken onu tercih ederdim. Muhtemelen alacağınız zaman ROG pahalanırsa Cloud 3S modeline bakabilirsiniz ayrıyeten kablosuz istenirse.
Fifine H19
Hocam, bugün iade için son gün ve kutusunu açmıştım kulaklığın. İade edebiliyorsam bugün iade edip ASUS ROG Pelta alabilirim.
Bilemiyorum o süre zarfında zamlanabilir kablolu sorun etmezseniz daha iyi zaten.