Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7000
montyxss
Uzman
İkisi arasından hangisini önerirsiniz?ROG Pelta veya Nova 7 al. Nova 5'ten sonra ses daha boğuk gelecektir Cloud 3 alırsan.
montyxss
Uzman
Nova pro wirelessdan memnun musunuz hocam? Ses boğuk mu geliyordu? Ya da daha önceden Nova 5 kullandıysanız ses farkı var mıydı?Nova Pro wireless kullanıyorum şuan. Nova 7'nin ses kalitesi olarak Nova Pro kablosuza yakın olduğu söyleniyor. Ben Nova 7 alırdım ama bu ikisi arasından kötü tercih yok denebilir çünkü ROG Pelta'da çok övülüyor.
Spartan
Başarılı
Nova 5 kullanmadım ama Nova 5 hakkında sesler boğuk geliyor diye bir yorum da duymamıştım daha önce. Belki size gelenin sürücüsü hatalıydı bilmiyorum.Nova pro wirelessdan memnun musunuz hocam? Ses boğuk mu geliyordu? Ya da daha önceden Nova 5 kullandıysanız ses farkı var mıydı?
Shock Blast
Uzman
Nova 5'i beğenmezsen Nova 7'yide beğenmezsin sesleri oldukça birbirine yakın. Cloud 3 wireless al, eğer sese gerçekten önem veriyorsan oyuncu kulakliklarindan uzak dur.
Spartan
Başarılı
Cloud 3 wireless'ın sesi boğuk veriyor. Sırf o yüzden tonla iade eden insan oldu. Asus Rog Pelta en iyi tercih olur.Nova 5'i beğenmezsen Nova 7'yide beğenmezsin sesleri oldukça birbirine yakın. Cloud 3 wireless al, eğer sese gerçekten önem veriyorsan oyuncu kulakliklarindan uzak dur.
montyxss
Uzman
Hocam önceden de Logitech G Pro X 7.1 kullanıyordum, daha iyi ses kalitesi alırım ve kablosuz olur umuduyla Nova 5'e geçtim fakat tam bir hayal kırıklığı oldu. Logitech her ne kadar ses uzaklığı konusunda çok iyi olmasa da müzik dinlerken gayet iyi iş çıkarıyordu ve sesi temiz veriyordu. Yeni çıkan G Pro X 2 Lightspeed bu kadar pahalı olmasa düşünmeden onu alırdım. Steelseries'in genel olarak sürücüleri birbirine yakınsa Nova 5 benim için ilk ve son SS kulaklık deneyimi oldu.Nova 5'i beğenmezsen Nova 7'yide beğenmezsin sesleri oldukça birbirine yakın. Cloud 3 wireless al, eğer sese gerçekten önem veriyorsan oyuncu kulakliklarindan uzak dur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS