L LarkoS Uzman Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 48 Beğeniler 13 22 Mayıs 2025 #1 ASUS ROG Pelta'nın kulak padlarını yıkamak için çıkardım. Şimdi geri takamıyorum yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2025
ASUS ROG Pelta'nın kulak padlarını yıkamak için çıkardım. Şimdi geri takamıyorum yardımcı olur musunuz?
C cinezre Üyecik Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 1 24 Mayıs 2025 #2 LarkoS dedi: ASUS ROG Pelta'nın kulak padlarını yıkamak için çıkardım. Şimdi geri takamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Aslında çok kolay. Pedin iç kısmında kalan kısmı kulaklığın ince boşluğundan bir kez geçirdiğinizde yavaş yavaş yerleştirerek giderseniz oturacaktır. Keşke streç yapılsaymış ama böylede güzel tutuyor kulaklığı kaydırmıyor.
LarkoS dedi: ASUS ROG Pelta'nın kulak padlarını yıkamak için çıkardım. Şimdi geri takamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Aslında çok kolay. Pedin iç kısmında kalan kısmı kulaklığın ince boşluğundan bir kez geçirdiğinizde yavaş yavaş yerleştirerek giderseniz oturacaktır. Keşke streç yapılsaymış ama böylede güzel tutuyor kulaklığı kaydırmıyor.