12649

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, ASUS ROG PG27UCDM modelinin alternatifi var mı acaba? Sadece ASUS marka olması gerekli. Yeni çıkacaklardan da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
PG27UCDM, Gen 4 QD-OLED bir 4K 240 Hz monitor. Dolayisiyla rakibinin olmasi icin WOLED ve 4K bir model lazim, boyle bir model de yok. QD-OLED olanlardan dusunursek de tek muadili yine Gen 4 QD-OLED kullanan XG27UCDMG. Bunun disinda 27" ve 4K 240 Hz olmayan ASUS ROG'larda 3. nesil ve asagisi QD-OLED yer aliyor ve bunlar da alternatif degil.

PG27UCDM, gen 4 QD-OLED bir 4K 240 Hz monitor. Dolayisiyla rakibinin olmasi icin WOLED ve 4K bir model lazim, boyle bir model de yok. QD-OLED olanlardan dusunursek de tek muadili yine gen 4 QD-OLED kullanan XG27UCDMg. Bunun disinda 27" ve 4K 240 Hz olmayan ASUS ROG'larda 3. nesil ve asagisi QD-OLED yer aliyor ve bunlar da alternatif degil.

Var aslında hocam ama tam emin olamadım ASUS ROG XG32UCWMG tam alternatifi bence tabii boyutu saymazsak bu arada hangisi alınır ASUS ROG PG27UCDM mi XG32UCWMG mi?

Var aslında hocam ama tam emin olamadım ASUS ROG XG32UCWMG tam alternatifi bence tabii boyutu saymazsak bu arada hangisi alınır ASUS ROG PG27UCDM mi XG32UCWMG mi?
Muadil değil ki. 32" çünkü bu model. Zaten 27" modelleri kastederek o mesajı yazdım. Ek olarak Gen 3 WOLED olması da bir dezavantaj. PG27UCDM'ye muadil olabilecek bir monitörün Gen 4 Tandem WOLED TrueBlack Glossy olması gerekiyor. Bunun dışında piyasada halihazırda bulunan 27" 4K OLED'lerin hepsi Gen 4 QD-OLED olduğu için devasa farklar yok.

Muadil değil ki. 32" çünkü bu model. Zaten 27" modelleri kastederek o mesajı yazdım. Ek olarak gen 3 WOLED olması da bir dezavantaj. PG27UCDM'ye muadil olabilecek bir monitörün gen 4 tandem WOLED trueblack glossy olması gerekiyor. Bunun dışında piyasada halihazırda bulunan 27" 4K OLED'lerin hepsi gen 4 QD-OLED olduğu için devasa farklar yok.

Anladım hocam peki hangisi alınır sizce hangisi daha iyidir? XG32UCWMG mi PG27UCDM mi?

Anladım hocam peki hangisi alınır sizce hangisi daha iyidir? XG32UCWMG mi PG27UCDM mi?
Ben PG serisi herhangi bir monitör almazdım. Sırf SWIFT ailesinden diye fiyat %20-25 uçuyor STRIX ailesine kıyasla. XG27UCDMG alır yoluma bakardım. Zaten XG32UCWMG'yi sorduğuna göre STRIX'ten yana bi' problemin yok.

Ben pg serisi herhangi bir monitör almazdım. Sırf Swift ailesinden diye fiyat %20-25 uçuyor STRIX ailesine kıyasla. XG27UCDMg alır yoluma bakardım. Zaten XG32UCWMg'yi sorduğuna göre STRIX'ten yana bi' problemin yok.

Anladım hocam benim de XG serisine bakış açım iyiydi ama en son XG27UCS ile yaşadığım panel arızasından sonra XG serisine pek sıcak bakmıyorum ama sadece bu ikisi arasından merak ediyorum hangisi daha iyidir? Hangisi alınır diye XG32UCWMG mi PG27UCDM mi diye.

@BerkayZ87 anladım hocam benim de XG serisine bakış açım iyiydi ama en son XG27ucs ile yaşadığım panel arızasından sonra XG serisine pek sıcak bakmıyorum ama sadece bu ikisi arasından merak ediyorum hangisi daha iyidir? Hangisi alınır diye XG32UCWMg mi PG27UCDM mi diye.

Son düzenleme: