PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar ben iki ekran kartı arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? ROG daha iyi soğutma verir onu biliyorum ama RTX 5070 olduğu için biraz düşündürdü. TUF RTX 5070 Ti ile arasındaki FPS farkı ne kadar olur onu bilmediğimden merak ediyorum. Hangisini almalıyım? teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben iki ekran kartı arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? ROG daha iyi soğutma verir onu biliyorum ama RTX 5070 olduğu için biraz düşündürdü. TUF RTX 5070 Ti ile arasındaki FPS farkı ne kadar olur onu bilmediğimden merak ediyorum. Hangisini almalıyım? Teşekkür ederim şimdiden.

2 fan 3 fan filan diye kafanda sorun oluyorsa 2 fan olsun Ti olsun. ASUS 2 fanlı 4070 Super var bende fan bile çalışmıyor çoğu oyunda.

ROG 5070 Ti alınacak bütçe varsa direkt 5080'e gidilmeli. Yoksa en F/P 5070 Ti'ye indirim beklenmeli.

Hocam ASUS marka ekosistemim var her şey ASUS yoksa zaten direk Zotac 5080 Infinity Ultra almak var aklımda ama o da 69 bin TL ama ASUS TUF 5070 Ti 57k.

Düşünecek bir şey yok. Sizce 57k civarına 5080 varken 61k 5070 Ti TUF'a verilir mi?

Hocam ASUS marka ekosistemim var her şey ASUS yoksa zaten direk Zotac 5080 Infinity Ultra almak var aklımda ama o da 69 bin TL ama ASUS TUF 5070 Ti 57k.

2 fan 3 fan filan diye kafanda sorun oluyorsa 2 fan olsun Ti olsun. ASUS 2 fanlı 4070 Super var bende fan bile çalışmıyor çoğu oyunda.

Yok 2 fan 3 fan değil de sonuçta hepsi 3 fanlı ama sadece ASUS ekosistem var her şey ASUS bir tek ekran kartı kasada Zotac 5080 Infinity Ultra olunca sırıtır diye düşündüm.

Doğrudur ama şu anki ülkenin ekonomik durumu satıcıların fahiş fiyata satmaları benim suçum değil. Yapacak bir şey yok.
Eğer benim param var, Asusla geldim Asusla devam ederim diyorsanız mantıklı ama fantezi olarak bunu yaptığınızın farkında olun. Üst seviye kartın fiyatına alt seviye kart alacaksınız çünkü.

Zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir, o yüzden bazen istediğin şeyi yapmak yapman gereken şeyi yapmandan daha anlamlı olabiliyor.

Eğer benim çarçur edebilecek param var, Asus'la geldim Asus'la devam ederim diyorsanız mantıklı ama fantezi olarak bunu yaptığınızın farkında olun. Üst seviye kartın fiyatına alt seviye kart alacaksınız çünkü.

Zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir, o yüzden bazen istediğin şeyi yapmak yapman gereken şeyi yapmandan daha anlamlı olabiliyor.
Kaliteli mal tercih ettiği için parasını çarçur etmek?