Kaliteli olduğu için değil üst seviyeyi alabilecekken alt seviyeye daha fazla ödediği için. Ayrıca o kısmı sonradan düzelttim.

Tercih meselesi ben Gigabyte 4080 - 4070 Ti yerine ASUS super 4070 tercih ettim. Marka güveni bana göre daha yüksek. Kalitesi zaten 3 gömlek önde.

Hocam ASUS marka ekosistemim var her şey ASUS yoksa zaten direk Zotac 5080 Infinity Ultra almak var aklımda ama o da 69 bin TL ama ASUS TUF 5070 Ti 57k.

Çok üzücü hocam gerçekten. Nasıl bir ekosistemin var ki bozulsun. Az çok bende ekosisteme önem veren birisiyim. Çevre ekipmanlarım ROG anakart ROG yani taichi sırıtmış mı? Paranızı boşa vermeyin bence.

Tercih meselesi ben Gigabyte 4080 - 4070 Ti yerine ASUS super 4070 tercih ettim. Marka güveni bana göre daha yüksek. Kalitesi zaten 3 gömlek önde.

Marka güveni? ASUS'un müşteri hizmetleri rezalet. ASUS birebir çevre ekipmanlarının desteğini vermiyor. Distribütör ise değişim ürününde 1 üst model yollayacağına 1 alt model yolluyor :D. Kalite olarak da öyle 3 gömlek önde falan değil.

Dosya Ekleri

• 3.webp
    3.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 57
Çok üzücü hocam gerçekten. Nasıl bir ekosistemin var ki bozulsun. Az çok bende ekosisteme önem veren birisiyim. Çevre ekipmanlarım ROG anakart ROG yani taichi sırıtmış mı? Paranızı boşa vermeyin bence.

Marka güveni? ASUS'un müşteri hizmetleri rezalet. ASUS birebir çevre ekipmanlarının desteğini vermiyor. Distribütör ise değişim ürününde 1 üst model yollayacağına 1 alt model yolluyor :D. Kalite olarak da öyle 3 gömlek önde falan değil.

Hocam nasıl bir ekosistem derseniz şöyle ki aklınıza ne gelirse her şey ASUS Monitör Anakart Sıvı soğutma Ekran kartı psu çevre ekipmanları falan her şey mouse pad bile ASUS yani o yüzden bana hep güvenli geldi.

Hocam nasıl bir ekosistem derseniz şöyle ki aklınıza ne gelirse her şey ASUS Monitör Anakart Sıvı soğutma Ekran kartı PSU çevre ekipmanları falan her şey mouse pad bile ASUS yani o yüzden bana hep güvenli geldi.

Güvenli değil demedim güvenlidir kalitelidir. ROG ekipmanlarını bende uzun zamandır kullanıyorum. Yanlış anlamayın bolca paranız vardır gözünüze gelmiyordur. O zaman alın derim. Ancak belli ki bütçe sınırlı ASUS ekipmanı olsun diye 5080'den 5070'e düşmek de akıl karı iş değil :).Eğer çok takıntılı değil isen alma takıntım var diyorsan o zaman yapacak bir şey kalmıyor.

Güvenli değil demedim güvenlidir kalitelidir. ROG ekipmanlarını bende uzun zamandır kullanıyorum. Yanlış anlamayın bolca paranız vardır gözünüze gelmiyordur. O zaman alın derim. Ancak belli ki bütçe sınırlı ASUS ekipmanı olsun diye 5080'den 5070'e düşmek de akıl karı iş değil :).eğer çok takıntılı değil isen alma takıntım var diyorsan o zaman yapacak bir şey kalmıyor.

Peki hocam kararımı değiştirdim bu nasıldır acaba.
51k imiş.

Veya da bunu istiyorum.

Aradaki fiyat farkına değer mi ki?

5070 Ti bunu öneririm. @xLeomessi yakın zamanda bununla sistemini topladı. Performansı iyidir. 1. ağızdan oda yorumunu söyleyebilir.
5080 için zaman varsa Colorful 5080 Vulkan stoku beklemen. Yoksa bunu öneririm (INNO3D de alınır fakat gördüğüm kadarıyla yapılı kartlara bakıyorsunuz).
Aldığım ilk kartta CW çıktı, sinerjiye talep açıp güzel bir dille izah ettim. İstanbulda olduğum için beni depolarına çağırdılar. Gidip orda deneyip, birebir değişim yaptım. Henüz sistemi kullanmak nasip olmadı. 1 saatlik furmark testinde 67 derece üstüne çıkmadı. Uzun kullanımda tekrar yorumlarım fakat kart görünüm ve performans açısından bence fiyatının çok üstünde... Kasayı eve götürünce daha uzun süreli stress testleri yapacağım inşallah. Ha ek olarak pny'nin bu modelinden daha iyi performans sunan tek 5070ti Msi vanguard. Onunda fiyatları malum :) ben 38.5k ya aldım şu an 41.5 fakat hala en mantıklısı.

5070 Ti bunu öneririm. @xLeomessi yakın zamanda bununla sistemini topladı. Performansı iyidir. 1. ağızdan oda yorumunu söyleyebilir.
5080 için zaman varsa Colorful 5080 Vulkan stoku beklemen. Yoksa bunu öneririm (INNO3D de alınır fakat gördüğüm kadarıyla yapılı kartlara bakıyorsunuz).
Evet biraz daha büyük kartlara bakınıyorum.Fiyatı bu seviyeye kadar çıkarabiliyorum ama çok pahalı değil mi ya https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-rtx5080-o16g-gaming-nvidia-geforce-rtx-5080-16gb-gddr7-256bit-oc-2xhdmi-3xdp-rgb-dlss4-ekran-karti-p-HBCV00007UVU6J?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.88.1