huck2434 Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 337 Çözümler 2 Beğeniler 60 10 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar işlemci fanından ince tiz bir ses geliyor. Sebebi sizce neden? Toz falan her şeyi temizledim. İlerleyen zamanda sorun olur mu sizce?
Arkadaşlar işlemci fanından ince tiz bir ses geliyor. Sebebi sizce neden? Toz falan her şeyi temizledim. İlerleyen zamanda sorun olur mu sizce?
Vemoxis Uzman Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 466 Çözümler 2 Beğeniler 294 10 Temmuz 2025 #2 Coil whine olabilir. Veya fan’da ufak bir kırık vardır, sürten bir şey vardır, bilmiyorum artık. Çok rahatsız edici ise fanı değiştirebilirsin ama rahatsız etmiyorsa, ses artana kadar kullanmaya devam et. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
Coil whine olabilir. Veya fan’da ufak bir kırık vardır, sürten bir şey vardır, bilmiyorum artık. Çok rahatsız edici ise fanı değiştirebilirsin ama rahatsız etmiyorsa, ses artana kadar kullanmaya devam et.
KS KS huck2434 Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 337 Çözümler 2 Beğeniler 60 15 Temmuz 2025 #3 Hocam işlemci fanından geliyor sanırım anlamadım kulaklık var sesde bir şey yokta problem yaratır mı sizce.
Hocam işlemci fanından geliyor sanırım anlamadım kulaklık var sesde bir şey yokta problem yaratır mı sizce.