Deckardd
Üyecik
Selam arkadaşlar,
Sıvı soğutucum ASUS ROG Ryuo IV, anakart ProArt X870E-Creator Wi-Fi. Pompanın üzerindeki AMOLED ekranda üst kenara yakın ince, parlak bir çizgi var. İlk aldığım günden beri bu çizgi var ama bir hastalık dönemi geçirdiğim için ilgilenemedim maalesef.
Çizginin durumu şöyle:
Fotoğrafları ekliyorum.
Denediklerim:
Bana göre AMOLED panelin kendisinde bir sorun var, yazılımla alakalı değil. Şunları merak ediyorum:
Deneyimi olan yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Sıvı soğutucum ASUS ROG Ryuo IV, anakart ProArt X870E-Creator Wi-Fi. Pompanın üzerindeki AMOLED ekranda üst kenara yakın ince, parlak bir çizgi var. İlk aldığım günden beri bu çizgi var ama bir hastalık dönemi geçirdiğim için ilgilenemedim maalesef.
Çizginin durumu şöyle:
- Ekranda ne gösterirsem göstereyim aynı yerde duruyor. Duvar kâğıdı, video, sistem bilgisi fark etmiyor.
- Tek ince çizgi, titreme veya parazit yok. Ekranın geri kalanı tamamen normal çalışıyor.
- Armoury Crate güncel, ekran kontrolü sorunsuz çalışıyor, sadece bu çizgi var.
Fotoğrafları ekliyorum.
Denediklerim:
- Farklı içeriklerle test ettim, çizgi sabit.
- Armoury Crate'i güncelledim ve ekranı yeniden başlattım, değişmedi.
- Royu yazılımı ve driverları güncelledim değişmedi.
Bana göre AMOLED panelin kendisinde bir sorun var, yazılımla alakalı değil. Şunları merak ediyorum:
- Benzer sorun yaşayan var mı? Ryuo serisinde bu çizgi problemi bilinen bir şey mi?
- ASUS Türkiye garantisi bu tür panel arızasını sorunsuz karşılıyor mu, yoksa fiziksel hasar diye uğraştırıyorlar mı?
- Garanti sürecinde soğutucu olmadan kalacağım için ne kadar sürdüğünü bilen var mı?
Deneyimi olan yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler.