Krmm

Üstün
Şu an indirimde arkadaşlar. Ayrıca peşin fiyatına 6 taksit veriyor.

Sistemde anakart PSU ROG olacak. Ve kasa olarak Lian Li O11 tarzında Showcase bir sistem kuruyorum. AiO olarak da ROG RYUO yakışır diye düşünmüştüm. Sizce alınır mı bu? Ve fiyatı iyi mi?

Daha fazla düşeceğini sanmıyorum açıkçası. sistemdeki diğer parçaların durumu gözönünde bulundurulduğunda yine de alınmaz mı diyorsunuz ? Eğer öyleyse farklı önerinizi bekliyorum
Abartı bir AiO. Görüntü açısından bir kriteriniz var mı?

Abartı bir AiO. Görüntü açısından bir kriteriniz var mı?

Yani aslında Showcase bir sistem olacağı için, masamın üzerinde duracağından dolayı ekranlı bir AiO olsun istiyorum. Arctic tarzında dümdüz pompası olan bir şey yakışmaz bence. Fakat ekranlı AiO'lara baktığım zaman çok seçeneğim de yok. Bir kere Lian Li'nin ekranlı AiO'larını kesinlikle düşünmüyorum. Reddit'te yeteri kadar flicker sorunu yaşayan insan gördüm. Bunu es geçelim. ASUS pahalı diyorsunuz. Geriye tryx SE kalıyor. Fiyatı 15 bin TL şu an. Bunu da göz ardı edersek diğer markalara pek sıcak bakmıyorum. Çünkü revaçta olan ve popüler AiO'lardan bir şey almak istiyordum.

20 bin liraya sıvı soğutma mı olur? O paraya hazır kasa alınıyor, kesinlikle alınmaz.

Yani aslında Showcase bir sistem olacağı için, masamın üzerinde duracağından dolayı ekranlı bir AiO olsun istiyorum. Arctic tarzında dümdüz pompası olan bir şey yakışmaz bence. Fakat ekranlı AiO'lara baktığım zaman çok seçeneğim de yok. Bir kere Lian Li'nin ekranlı AiO'larını kesinlikle düşünmüyorum. Reddit'te yeteri kadar flicker sorunu yaşayan insan gördüm. Bunu es geçelim. ASUS pahalı diyorsunuz. Geriye tryx SE kalıyor. Fiyatı 15 bin TL şu an. Bunu da göz ardı edersek diğer markalara pek sıcak bakmıyorum. Çünkü revaçta olan ve popüler AiO'lardan bir şey almak istiyordum.

Lianli olmasın hocam üst mesajımda da belirtmiştim. Lianli'nin aio'larında genel bir sıkıntı var. Kalite kontrolleri pek iyi değil. Şu galahad II LCD modelinde mesela kronik olarak screen flicker sorunu var. Ekran sürekli olarak göz kırpıyor. Bunu yaşayan onlarca insan gördüm. Tabi bu attığınız hydroshiftte durum nedir bilgim yok. Fakat lianliye bu konuda pek güvenesim gelmiyor açıkçası.

20 bin liraya sıvı soğutma mı olur? O paraya hazır kasa alınıyor, kesinlikle alınmaz.
öneriniz nedir ekranlı olacak şekilde ?

@Krmm, Thermalright modellerine niye bakmıyorsunuz?
Onlar da olabilir aslında hocam fakat o markanın hangi modeli alınır falan hiç araştırmadım. Öneriniz var mı ? Fiyat olarak çok iyi olması lazım ki RYUO olandan vazgeçeyim. Tabi aynı zamanda kalitesi de iyi olmalı. Birkaç seneye arıza çıkarsın istemiyorum.