İki sıvı soğutucu arasında kaldım. Lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız? Karar veremiyorum buga girdim.
Alttaki ikisinin farkları , Ryou olanın ekranı kavisli ve daha büyük. Ryujin ise daha küçük ve düz ekrana sahip. Ama performans olarak da Ryujin daha iyiymiş.
Konu günceldir
-
Performans: Eğer performans önceliğinizse, ASUS ROG Ryujin III 360 Extreme'ın daha başarılı olduğunu göz önünde bulundurun. Bu model, daha iyi soğutma kapasitesine sahip olabilir ve yüksek performans gerektiren işlemler için daha verimli çalışabilir.
-
Tasarım ve Görünüm:
- ASUS ROG Ryuo IV SLC 360: Kavisli ve daha büyük ekranı estetik bir görünüm sunuyor. Eğer kasanızda estetiğe önem veriyorsanız, bu modeli düşünebilirsiniz.
- ASUS ROG Ryujin III 360 Extreme: Daha küçük ve düz bir ekrana sahip. Tasarımı sade severler için uygun olabilir.
-
Fiyat: İki modelin fiyatlarını karşılaştırın. Eğer bütçeniz kısıtlıysa, performans ile fiyat arasında bir denge kurmalısınız.
-
Uzun Ömür ve Garanti: Her iki modelin de uzun ömürlü ve güvenilir olduğu belirtiliyor. Ancak, garantilerini ve müşteri hizmetlerini de göz önünde bulundurmalısınız.
-
Kullanıcı Yorumları: İnternetteki incelemeleri ve kullanıcı yorumlarını kontrol ederek, toplamda hangi ürünün daha fazla memnuniyet sağladığını öğrenebilirsiniz.
Karar verirken bu faktörleri değerlendirin ve hangi önceliklerin sizin için daha önemli olduğunu düşünerek seçim yapın.