ASUS ROG SCAR 18 G834JY 13980HX RTX 4090 laptopta mavi ekran alıyorum açılışlarda bile. Yardımcı olursanız sevinirim. Laptop format ekranında. Normal açılışlarda bile mavi ekran yiyor. Başka cihaza takıp RAM'leri ve SSD'leri test ettim, sağlamlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Denedim. Hatta diski başka cihaza takınca normal şekilde çalışıyor. Sadece bir kereye mahsus masaüstü de geldi Scar 18'de, sonra mavi ekran yedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07
Üstün
O zaman sürekli mavi ekran yiyorsa SSD bozuk. Benim de başıma geldi degistir düzelir.
Başka cihazda sorunsuz çalışıyor dedi.O zaman sürekli mavi ekran yiyorsa SSD bozuk. Benim de başıma geldi degistir düzelir.
O zaman sürekli mavi ekran yiyorsa SSD bozuk. Benim de başıma geldi degistir düzelir.
Hayır değil. SSD'i sağlam. Çok fazla SSD denedim ama hep mavi ekran yiyor cihaz.
Evet öyle dedim. Benim cihaz aşırı bir sorun var.
Birisi minidump dosyalarını gözden geçirsin belki sorunu bulursunuz.
Recep Bey, ASUS ROG Scar 18 i9 13980HX RTX 4090 laptopumda Mavi ekran yiyor. Hatta format ekranında bile sorun ne olabilir?
Sorunumun hiç mi çözümü yok. Cihazın garantisi 2025.06.25 tarihinde bittide.
Dümdüz
Başarılı
- Makaleler
- 1
Kod:
BUGCHECK_CODE: c000021a
Arguments:
Arg1: ffffd20cd5b564a0
Arg2: ffffffffc000001d, Error Code
Kod:
BUGCHECK_CODE: d1 (DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL)Faulting.IP.Type: Null2: kd> rrip=fffff802e84f6bb0 ...iopl=0 nv up di ng nz na po nc
Kod:
STACK_TEXT:
...
ffffca0f`a3e22610 ... nt!VslLoadEnclaveModule+0xc8
ffffca0f`a3e21d58 ... nt!MI_READ_PTE_LOCK_FREE
CPU gitmiş, geçmiş olsun. Piyango vurmuş.
@Recep Baltaş Garanti bitmiş olsa bile, Asus bu işlemci sorununu zamanında kabul ettiği için "Ayıplı mal" kategorisine girebilir diye düşünüyorum. BIOS güncel olmasına rağmen yaşanmış çünkü. Şansınızı deneyin @ProPat