malpts

Uzman
Merhaba ürün daha sıfır alalı birkaç gün oluyor kutuyu açarken farketmemiştim fakat şimdi kablolara bakarken farkettim avrupa tipi kablosunda kesiklik var.Kutuyu açarken video kaydı çekmiştim ordada çıkmış.Sizce bunun değişimiyle uğraşılmalı mı? Sorun yaratır mı? Asus'tan istesem yeni güç kablosu verir mi? İtopyadan aldım.

1771796190818.webp

1771796448320.webp

1771796652331.webp

Son düzenleme:
Yüzeysel gibi gözüküyor sorun yaşanmaz gibi. Zaten sürekli hareket halinde olan bir kablo değil sabit kalacak. Garanti olması adına elektrik bantı ile sarabilirsin belki. İtopya iade konusunda çok uğraştırıyor ve bekletiyor. Böyle ufak bir şey için uğraşmaya değmez bence. Asus'da pek ilgilenmez gibi.

Merhaba ürün daha sıfır alalı birkaç gün oluyor kutuyu açarken farketmemiştim fakat şimdi kablolara bakarken farkettim avrupa tipi kablosunda kesiklik var.Kutuyu açarken video kaydı çekmiştim ordada çıkmış.Sizce bunun değişimiyle uğraşılmalı mı? Sorun yaratır mı? Asus'tan istesem yeni güç kablosu verir mi? İtopyadan aldım.

Eki Görüntüle 229014

Eki Görüntüle 229016

Eki Görüntüle 229019

Şahsen ben uğraşmazdım.

Yüzeysel gibi gözüküyor sorun yaşanmaz gibi. Zaten sürekli hareket halinde olan bir kablo değil sabit kalacak. Garanti olması adına elektrik bandı ile sarabilirsin belki. İtopya iade konusunda çok uğraştırıyor ve bekletiyor. Böyle ufak bir şey için uğraşmaya değmez bence. ASUS'da pek ilgilenmez gibi.

Hocam bir sorun yokmuş. O fotoyu çekerken oraya gölge düştüğü için orası sanki kesilmiş içi gözüküyor gibi durmuş yanılsama yani telefonu flaşı açınca fark ettim. Sadece sanırsam bu kablonun plastiğini kaplarken fazlalık kalmış gibi üstte kalmış plastik parçası var.

1771861096260.webp

Hocam bir sorun yokmuş. O fotoyu çekerken oraya gölge düştüğü için orası sanki kesilmiş içi gözüküyor gibi durmuş yanılsama yani telefonu flaşı açınca fark ettim. Sadece sanırsam bu kablonun plastiğini kaplarken fazlalık kalmış gibi üstte kalmış plastik parçası var.

Eki Görüntüle 229143
içindeki teller gözükmediği sürece sorun olmaz zaten yüzeysel bir şeye benziyor dediğim gibi. Dediğin gibi fazlalık parçada olabilir veya bir yere sürtüp hafif kalkmışta olabilir.