ASUS ROG STRIX 1200P alınır mı?

Kullanıyorum, sesini duymadım. Üst seviye sistemimde mevcut, imzamda görebilirsin. Bence gayet kaliteli, kabloları vs. de dokunduğunda kalitesini hissettiriyor. Montajını yaparken de hiç zorlanmadım, modüler zaten. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Normalde kendisinden 3-4 bin TL daha ucuza rakipleri var lakin biraz daha yüksek fan sesi, RGB olmamaları ve ASUS'tan daha eksik port sayısıyla geliyorlar. Eğer bütçe hiç sorun değilse alınır lakin ben güç kaynağına gereksiz para harcamamaktan yanayım. 2-3 desibel fazla ses çıkartsın ve RGB olmasın derseniz Enermax Platimax II 1200DF 1200W 80+ Platinum PCIe 5.1 Full Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı (EPS1200P-NPX) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili çok çok iyi güç kaynağıdır.

FSP markasına da bakabilirsin. Genelde çoğu markanın OEM üreticisi zaten ya FSP ya da SeaSonic. Ben bilgisayarımda şu an bunu kullanıyorum.

Ama uzun, 190mm.

PSU bakacaksan bu listeden bak kesinlikle.

Ayrıca bu siteyi de kullan. Ses seviyesini anlamak için en iyisi.

RAM'ler kaç GB 32 mi? Ya da yükseltme gereği duydun mu?
Selamlar hocam,

Evet 32GB, yükseltme gereksinimi duymadım hiç. Herhangi bir oyunda veya uygulamada darboğaz yaşamadım hatta çoğunluğu boş hala.

Fakat Local AI çalıştırma deneyimlerim oldu amatör olarak, orada biraz eksikliğini gördüm, VRAM de 16GB olduğu için toplamda 48GB bellek havuzu oluyor ama yine de daha fazlasını istiyor sistem. Bu tarz işlerle uğraşılmayacaksa bence 32GB fazlasıyla yetiyor son kullanıcıya.

Bu arada kullanım esnasında ikisi de duyulabilecek seviyede ses çıkartmaz. Tabii ses gurmesi değilseniz.

Tablo mükemmelmiş hocam benimde işime yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…