@Ayhan Dönmez Üstadım, sistemde bir tür sorun var sanırım, neyden kaynakladığından emin değilim. Oyunlarda FPS drop yaşıyorum, özellikle 2-3 gündür RDR2 oynuyorum ve kalabalık çatışma sahnelerinde bildiğin 20-30 FPS değerlerine düşüyor gibi. Gibi diyorum çünkü oyunu oynarken MSI Afterburner açmaya çalışıyorum ama oyun hata veriyor bu sefer. Drop esnasındaki FPS değerlerini göremedim. Bunun sebebinin RAM olup olmadığına %100 emin olma şansımız var mı? Yaptığımız ayarlardan kaynaklı mı değil mi acaba diye emin olmak istiyorum. Çünkü böyle bir durum yaşamamam gerekir diye düşünüyorum. RAM'den kaynaklı değilse eğer başka şeylere yönelicem çünkü. Windows 10 LTSC 2019 yüklü mesela, bundan da şüpheleniyorum örneğin. En son yavaş boot oluyor diye MCR aktif etmiştim. Zen durumu aşağıdaki gibi. Aktif soğutmayı hiç çıkarmadım, devam. BIOS zaten güncel. MCR'nin yanı sıra Zen'de görmediğimiz, sizin extra şunu Enabled şunu Disabled yap dediğiniz ayarlar vardı. Onları şu an hatırlayamıyorum, hangi ayar açık ya da kapalı diye. Şu an MCR açık halde 16 dakikadır RAM Test Pro testindeyim, hata yok henüz.
Eki Görüntüle 213222Eki Görüntüle 213223