Çözüldü ASUS ROG STRIX B850-G sisteme Windows kurarken bootmgr hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
2 farklı USB ile hem Rufus hem MCT ile kurmama rağmen ekteki hatayı alıyorum sürekli. Nasıl çözebilirim?

Anakart: ASUS ROG STRIX B850-G

Şimdi Secure Boot kapatıp, Other OS yapınca kurulum başladı. UEFI kurabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim? @Ayhan Dönmez @X99

Son düzenleme:
Çözüm
Doğru Secure Boot açık geliyor, BIOS'u güncelleyip, default moda alın ondan sonra kurun Windows'u. Windows kurmadan Secure Boot açmayın, USB'yi boot etmez ise CSM ayarını da kapatın.
B850M-K'da olmamıştı, bunda ilk kez oluyor. Gigabyte ve MSI'da da olmadı.

En başında uğraşmadan BIOS güncellemesi ile Secure Boot ve UEFI modu kapatmadan kurulum yapabilirsiniz. Şimdi o şekilde çözdüm.
O şekildeydi anakart. Şimdi BIOS güncellemesini yaptım ayarları sıfırlayıp tekrar kurulum deneyeceğim abi.

Doğru Secure Boot açık geliyor, BIOS'u güncelleyip, default moda alın ondan sonra kurun Windows'u. Windows kurmadan Secure Boot açmayın, USB'yi boot etmez ise CSM ayarını da kapatın.

B850M-K'da olmamıştı, bunda ilk kez oluyor. Gigabyte ve MSI'da da olmadı.

En başında uğraşmadan BIOS güncellemesi ile Secure Boot ve UEFI modu kapatmadan kurulum yapabilirsiniz. Şimdi o şekilde çözdüm.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…