ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 laptop alınır mı?

Hocam 78.800'e düşüyor gece, yani sizin aldığınız fiyata göre aşırı yüksek değil. Siz memnun musunuz? İşlemci maksimum kaç derece? Ekran kartı maksimum kaç derece? Ayrıca siz nereden aldınız? FreeDOS mu sizinki?

Hocam 78.800 e düşüyor gece yani sizin aldığınız fiyata göre aşırı yüksek değil , Siz memnunmusunuz ? İşlemci Maks. Kaç derece ? Ekran Kartı Maks Kaç Derece ?
67 nere 79 nere, nasıl aşırı yüksek değil anlamadım. 79 liralara 5070 veya üstüne koysanız 5070 Ti bulunuyor.

Ben memnunum. İşlemci maksimum 85-86, ekran kartı maksimum 70-75 görüyor. Tabii bu çekilen güç ile doğru orantılı. 55 W kullanıyorum ben.

79 liraya bulunuyorda hocam Gamegaraj felan o markalara o paraları vermek istemiyorum 240hz ekranı var 500 nit parlaklık üstelik makinenin çok artısı var bence MSI Katana var 80k ya ama katana düşük bir seviye olduğu için yanaşmıyorum pek. Sizin tavsiyeniz varsa alabilirim.

2.5K, 240 Hz, 500 Nit ekran var da olsa ne olacak ki? Ekran kartı 8 GB 5060. Yine 1080p oynayacaksınız rahat oynamak için.

MSI Katana da alınmaz bu arada. İyi cihazlar değiller.

Bütçeyi 3-5 yükseltip bunu alın:

Hocam intel işlemcili almayı düşünüyorum , Peki siz ne amaçla aldıgınz Asus Rog 'u Yani önermediğiniz için soruyorum.

Hocam intel işlemcili almayı düşünüyorum , Peki siz ne amaçla aldıgınz Asus Rog 'u Yani önermediğiniz için soruyorum.
Önermiyorum değil, aksine iyi bir cihaz. Soğutma kısmında özellikle. Önermediğim kısım fiyatı, o fiyattan alınmaz.

Bütçeniz maksimum ne kadar esner ve illa Intel CPU şart mı? Bir de hangi amaçlar ile kullanacaksınız bu laptopu? Ona göre öneri yapalım.

Hocam İntel Kullanıyorum yıllardır bir alışkanlık var yani o açıdan tercihim intelden yana , Oyun Amacıyla kullanacağım CS2 The Last of US PART II Tarzı oyunları oynarım , Cs 2 de low ayarlarda oynarım yüksek fps almak için , beni pişman edermi sizce Asus Rog Strix , Ayrıca Asus Rog Strix Seçme sebebim tasarımı çok iyi alt kapak açma olayı alt kapağı açtığımda sanki bir mercedes arabanın kabutunu açmış gibi herşey düzgün bir şekilde kablo gözükmüyor tasarım çok hoş gerçekten. Yinede sizinde 80-90 bin bandında önerebileceğiniz makine varsa incelerim. Siz Sanırım Freedos almıştınız Bu cihazda Windows 11 lisanslı geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…