Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AKINCILAR

Becerikli
ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG ile uygulama iletişim kuramıyor; DisplayWidget Center uygulamasını açtığımda DDC/CI hatası veriyor. Monitör menüsünde bu özellik aktif. 103 ve 105 nolu FW sürümlerini yükleyip denedim. DP kablo kullanıyordum, HDMI ile de denedim.

Monitörün arkasındaki Type-C ve USB-B kabloları kasaya bağlı. Monitör ayarlarını da sıfırladım. Aygıt Yöneticisi'nde, monitörler kısmında .inf dosyasıyla sürücüyü de kurdum. ASUS Armoury Crate güncel. Artık başka bir çözüm yolu bulamadım.

Edit: AMD Adrenalin son sürümünde problem var mış; 25.12.1 sürümüne geri dönerek sorunu çözdüm. ASUS forumlarında da çok kişi bu sorunu yaşamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 günde bir bu marka monitörle ilgili sorun problem gördükçe elimdeki 2K VA paneli kullanmaya devam etmem gerektiğine inanmaya başladım. Asus Oled almaktan çekiniyorum. Ufaktan LG'ye doğru meyil ediyorum.

2-3 günde bir bu marka monitörle ilgili sorun problem gördükçe elimdeki 2K VA paneli kullanmaya devam etmem gerektiğine inanmaya başladım. Asus Oled almaktan çekiniyorum. Ufaktan LG'ye doğru meyil ediyorum.
Siz konuyu tam okumadınız galiba? Sorun Asus monitör de değil AMD yazılımında çıktı. Eski sürüm yükleyince düzeldi.

Siz konuyu tam okumadınız galiba? Sorun Asus monitör de değil AMD yazılımında çıktı. Eski sürüm yükleyince düzeldi.
Konuyu tabii ki okudum. Sorun sadece AMD'nin yazılım tarafında değil, monitörle birlikte uyum probleminde. Ayrıca forumda Asus Oled monitörlerle ilgili sürekli bir problem yaşayan insanlar var. İyi forumlar.