Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

veboi

Çalışkan
Merhaba,

Asus ROG Strix RTX 4080 Super ekran kartım var. Kartta 3 DP çıkışı 2 HDMI çıkışı var. 4 adet monitörüm var. Modelleri:
  • ASUS ROG Swift OLED PG39WCDM
  • Monster Aryond A32
  • Monster Aryond A32
  • Monster Aryond A27
Hepsini bağlıyorum ama 3 tanesi aktif oluyor. Görüntü ayarlarında 4. ekran küçük bir şekilde gözüküyor ama aktif olmuyor. Ekranları genişlet dediğimde seçtiriyor 4. Ekranı ama aktif olmuyor. Bağlantısını kes şeklinde kalıyor seçenek. DP, HDMI ikisini de denedim aynı şekilde. Tüm güncellemeleri yaptım, yazılanları okudum denedim ama bir sonuç alamadım. 3 monitör aktif birisi değil. Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

ASUS ROG STRIX RTX 4080 Super ekran kartım var. Kartta 3 DP çıkışı 2 HDMI çıkışı var. 4 adet monitörüm var. Modelleri:
  • Monster Aryond A32
  • Monster Aryond A32
  • Monster Aryond A27
Hepsini bağlıyorum ama 3 tanesi aktif oluyor. Görüntü ayarlarında 4. ekran küçük bir şekilde gözüküyor ama aktif olmuyor. Ekranları genişlet dediğimde seçtiriyor 4. Ekranı ama aktif olmuyor. Bağlantısını kes şeklinde kalıyor seçenek. DP, HDMI ikisini de denedim aynı şekilde. Tüm güncellemeleri yaptım, yazılanları okudum denedim ama bir sonuç alamadım. 3 monitör aktif birisi değil. Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.

İşlemcinizde dahili GPU varsa 4. Monitör için onu kullanabilirsiniz, zira diğer durum karışık.
Benim düzeltebileceğim bir şey değil mi yani anlamadım hiç 4 monitör kullanan yok mu?

mon1.webp

buradan A27 seçtiğimde bir diğer monitörün bağlantısı gidiyor. Seçtiğim aktif oluyor. Yani max 3 ekran 4 olmuyor hiç bi şekilde aynı anda

resim_2025-05-13_211051174.webp

burada da bu şekilde, Masaüstünü bu ekrana genişlet dediğimde diyemiyorum en alttaki seçenek kalıyor.

Merhaba,

ASUS ROG STRIX RTX 4080 Super ekran kartım var. Kartta 3 DP çıkışı 2 HDMI çıkışı var. 4 adet monitörüm var. Modelleri:
  • Monster Aryond A32
  • Monster Aryond A32
  • Monster Aryond A27

İşlemcinizde dahili GPU varsa 4. Monitör için onu kullanabilirsiniz, zira diğer durum karışık.

Çözüm
sanırım var

işlemci modelim Intel(R) Core(TM) i7-14700K 3.40 GHz

s2.webp

S1.webp

o şekilde kullandığımda bir sıkıntı olur mu peki? (görüntüde donma vs kalite gibi) sadece discord açık olacak o ekranda zaten

Evet var, hiçbir sıkıntı olmaz, son monitörü anakart çıkışına takıp kullanın, istediğiniz uygulamayı açabilirsiniz.

cevaplar için teşekkür ederim bir deneyip geliyorum bunu

oldu valla. teşekkür ederim :) şimdilik böyle kullanayım işlemciye sıkıntı yaratmaz umarım

resim_2025-05-13_214714465.webp

Son düzenleme: