Bütçe
15000
Son düzenleme:
Beklemeye zamanın varsa o fanlardan alabilirsin görüntüleri ve performansları güzel. Kontrolcüye gerek yok fanların içinden papatya bağlantı için ekstra kablo çıkıyor yani 7 fanı birbirine bağlayıp 1 PWM 1 ARGB olarak anakarta bağlayabiliyorsunuz. Bende bu fanları jumbumdan aldım 10 Nisandaki ürünü 3 Temmuz'da geldi kalanını siz hesaplayın.
Sisteminizi kurup paylaşmanızı bekliyoruz.. Böylece uzun süreli teslimatı unutursunuz diye umut ediyoruz :)

Sisteminizi kurup paylaşmanızı bekliyoruz. Böylece uzun süreli teslimatı unutursunuz diye umut ediyoruz :)

Aldığım NV5 kasanın PSU shroud üstünde bulunan LED'i yarım yandı inventus ile iletişime geçtim değişeceklerini söylediler. Kurduğumda güzel bir inceleme yapacağım sizleri de etiketlerim. Ben unuttum gitti ama birine öneride bulunduğumda içimde mahcup olma korkusu var yalan konuşmak istemem. Ayrıca sizlerle bir konuda iletişime geçmek istiyordum ama çekincem vardı. Nexlinq hub kutusu açık geldi ve içinde linq6 output adaptör yoktu. İhtiyaç olmadığı için fark etmedim. Kasamda böyle bir sorun olunca acaba bağlantıda bir hatamı yaptım diye araştırırken fark ettim. Tedarikciniz kim bilmiyorum ama uyarmak isteyebilirsiniz.

1752752235200.webp

Aldığım NV5 kasanın PSU shroud üstünde bulunan LED'i yarım yandı inventus ile iletişime geçtim değişeceklerini söylediler. Kurduğumda güzel bir inceleme yapacağım sizleri de etiketlerim. Ben unuttum gitti ama birine öneride bulunduğumda içimde mahcup olma korkusu var yalan konuşmak istemem. Ayrıca sizlerle bir konuda iletişime geçmek istiyordum ama çekincem vardı. Nexlinq hub kutusu açık geldi ve içinde linq6 output adaptör yoktu. İhtiyaç olmadığı için fark etmedim. Kasamda böyle bir sorun olunca acaba bağlantıda bir hatamı yaptım diye araştırırken fark ettim. Tedarikciniz kim bilmiyorum ama uyarmak isteyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 164160
https://phanteks.com/manuals/NexLinq_Hub_Manual_v1.0.pdf 2. sayfada ilgili kablonun opsiyonel olduğu belirtilmiş ancak bir adet paket açıp kontrol sağlarız bakalım ...