Bütçe
15000

Cwerd

Çalışkan
Evet, sorum başlıktaki gibi, önerilerinizi bekliyorum. ASUS TUF GT502 ve NZXT H9 Flow gözüme çarpıyor fakat sığar mı bilemiyorum, o konu hakkında destek istiyorum. Ayrıca H9 Elite güzel fakat üst tarafı cam olduğu için hava akışı sağlanmıyor, o yüzden H9 Flow düşünüyorum. Ayrıca anakartım TUF Gaming B650-Plus Wi-Fi, önerilerinizi bekliyorum. @20424 hocam, sizin de önerinizi bekliyorum. Şu kasa da olabilir: MSI MAG Pano 100R. Ekran kartının rahatlıkla sığmasını istiyorum açıkçası. Bütçe 15.000₺. Hava akışı ve estetik de ön planda olursa harika olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu kasa benim çok hoşuma gidiyor 1 aydır. Siyahı da var beyaz olmasın derseniz, akışı falanda bayağı iyi diye biliyorum.

Hocam biraz daha büyük kallavi bir kasa istiyorum açıkçası öneriniz için teşekkürler daha büyük kasa önerisi yapar mısınız acaba ekran kartı direk sigsin istiyorum üst tarafa 360mm sıvı soğutucu gelecek çünkü.

Evet, sorum başlıktaki gibi, önerilerinizi bekliyorum. ASUS TUF GT502 ve NZXT H9 Flow gözüme çarpıyor fakat sığar mı bilemiyorum, o konu hakkında destek istiyorum. Ayrıca H9 Elite güzel fakat üst tarafı cam olduğu için hava akışı sağlanmıyor, o yüzden H9 Flow düşünüyorum. Ayrıca anakartım TUF Gaming B650-Plus Wi-Fi, önerilerinizi bekliyorum. @20424 hocam, sizin de önerinizi bekliyorum. Şu kasa da olabilir: MSI MAG Pano 100R. Ekran kartının rahatlıkla sığmasını istiyorum açıkçası. Bütçe 15.000₺. Hava akışı ve estetik de ön planda olursa harika olur.

Kasa biraz zevk işi, kasa için fazla bütçe ayırma taraftarı değilim, fanlar daha önemli uygun bir kasa kaliteli fan tercih ederdim.

Ekran kartınız 332 mm.

Kasa biraz zevk işi, kasa için fazla bütçe ayırma taraftarı değilim, fanlar daha önemli uygun bir kasa kaliteli fan tercih ederdim.

Ekran kartınız 332 mm.

Hocam kasa önerisi yapın bana rica ediyorum sizden sizin zevklerinizi ve fikirlerinizi önemsiyorum estetik ve kalite on planda olsun hocam bütçe mevcut zaten beklemedeyim.

Konuda bahsedilen kasalara o kart rahatlıkla sığar. 10 cm kadar da yer bile kalır bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

15 bin bütçe hocam estetik ve hava akışı güzel olan kasa istiyorum bekliyorum önerilerinizi.