Ahmet Faruk

Çalışkan
Merhaba, ben şu anda ASUS ROG Strix RTX 5070 Ti kullanıyorum. Acaba ASUS ROG Astral RTX 5080’e geçsem ne kadar fark eder? Gereği var mı? Arada 40 bin TL fark var, vermeye değer mi? 5070 Ti ROG satışta bulamadım, o yüzden link koyamadım. 5080’in linkini aşağıya ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu noktada top sende. Paranı performans dışı şeylere harcamak istiyor musun?

Doğru hocam harcarım aslında sorun yokta ama bence de biraz gereksiz gibi geliyor ama kart bayağı büyük gerçekten o yüzden cezbetmişti bir tık.
%20'den daha fazla performans farkı var mış öyle duydum daha fazla olma durumları olur mu oyundan oyuna o fark daha da açılır mı?

Belli ki senin konuyu açma sebebin hevesin var ancak paramı boşa mı harcıyorum psikolojisinde olmak.
Bana sorarsan eğer o 40k yı verdiğinde senin kemerini çok sıkmaya gerek olmayacaksa al gitsin.
4K monitör için hatrı sayılır fark görürsün bence.

Hem baktıkça için hoş olacaksa al gitsin.

Belli ki senin konuyu açma sebebin hevesin var ancak paramı boşa mı harcıyorum psikolojisinde olmak.
Bana sorarsan eğer o 40k yı verdiğinde senin kemerini çok sıkmaya gerek olmayacaksa al gitsin.
4K monitör için hatrı sayılır fark görürsün bence.

Hem baktıkça için hoş olacaksa al gitsin.

Evet hocam gerçekten de böyle hissettim paramı boşa mı harcıyorum psikolojisinde oluyorum ama içim baktıkça hoş olacak o yüzden belki 1 ay sonra falan almayı düşünürüm artık teşekkür ederim herkese.
@Ahmet Faruk, 110.000 TL ile bir tane daha RTX 5070 Ti sistem dizersiniz. 😀
:D orası öyle hocam.

Merhaba, ben şu anda ASUS ROG STRIX RTX 5070 Ti kullanıyorum. Acaba ASUS ROG astral RTX 5080'e geçsem ne kadar fark eder? Gereği var mı? Arada 40 bin TL fark var, vermeye değer mi? 5070 Ti ROG satışta bulamadım, o yüzden link koyamadım. 5080'in linkini aşağıya ekledim.

2K OLED bir monitör alıp, ana monitör yapmak daha zevkli olabilir.