17989

Becerikli

Fiyatı güzel düşmüş; bütçesi yüksek olan arkadaşlar tercih edebilir.

Not: İndirim Premium'a özeldir.

1761829744489.webp

Asus ROG Strix G18 4070 modeline sahibim. Fazla ısınıyor, Coil Whine var ve klavyesinde nedense ''2'', ''W'' ve ''ESC'' tuşları keyfi istediğinde basıyor. Fiyatı ucuz kaliteli ürün kullanıyorlar zaten. SSD ve kullandıkları RAM de iyi modeller ancak yine de problem yaşayan var mı diye araştırmanızı öneririm. Benim kullandığım seride hemen hemen herkes Coil Whine yaşıyordu mesela.

Rog Strix serisi biraz sıkıntılı. Almadan önce kesinlikle forumdaki kullanıcı yorumlarını inceleyip öyle alın. G16 ve üstü birkaç seride kronik sayılabilecek düzeyde stuttering sorunu raporlanıyordu ki ben de dibine kadar yaşamıştım. O süre zarfında 150K'lık laptoplarda bile bu sorun vardı. Yabancı okumadığım incelemediğim forum kalmamıştır. Undervolt, Watt sınırlama, eski ekran kartı kurulumu falan fayda etmiyor. Paranız boşa gitmesin, inceleyin bu modelde var mı yok mu öğrenin ona göre alın. :)

Asus ROG Strix G18 4070 modeline sahibim. Fazla ısınıyor, Coil Whine var ve klavyesinde nedense ''2'', ''W'' ve ''ESC'' tuşları keyfi istediğinde basıyor. Fiyatı ucuz kaliteli ürün kullanıyorlar zaten. SSD ve kullandıkları RAM de iyi modeller ancak yine de problem yaşayan var mı diye araştırmanızı öneririm. Benim kullandığım seride hemen hemen herkes Coil Whine yaşıyordu mesela.

Bende de G18'in 13980HX 4070 versiyonu var. Hayatımda bu derece coil whine duymadım anormal geliyor. Ve evet çok ısınıyor.