KS KS M MR.X Uzman Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 112 Çözümler 1 Beğeniler 38 17 Şubat 2026 #11 23783 dedi: Soğutması gayet iyi ve kasası havayı dışarı atmaya elverişli. Gerekmez. Genişletmek için tıkla... Kasa kalitesi MSI Vector'e göre nasıldır bilginiz var mı? Scar'ın kasası plastikmis galiba. Yine de kaliteli mıdır?
23783 dedi: Soğutması gayet iyi ve kasası havayı dışarı atmaya elverişli. Gerekmez. Genişletmek için tıkla... Kasa kalitesi MSI Vector'e göre nasıldır bilginiz var mı? Scar'ın kasası plastikmis galiba. Yine de kaliteli mıdır?
2 23783 31 Üstün Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 7.111 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.456 18 Şubat 2026 #12 MR.X dedi: Kasa kalitesi MSI Vector'e göre nasıldır bilginiz var mı? Scar'ın kasası plastikmis galiba. Yine de kaliteli mıdır? Genişletmek için tıkla... Scar kasa daha kaliteli.
MR.X dedi: Kasa kalitesi MSI Vector'e göre nasıldır bilginiz var mı? Scar'ın kasası plastikmis galiba. Yine de kaliteli mıdır? Genişletmek için tıkla... Scar kasa daha kaliteli.
KS KS M MR.X Uzman Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 112 Çözümler 1 Beğeniler 38 21 Şubat 2026 #13 ASUS Rog Strix Scar 18'de böyle bir sorun yaşadım. Sizce yazılımsal mıdır yoksa bilgisayarda problem mi vardır? Reddit - Please wait for verification www.reddit.com @23783 @talongod
ASUS Rog Strix Scar 18'de böyle bir sorun yaşadım. Sizce yazılımsal mıdır yoksa bilgisayarda problem mi vardır? Reddit - Please wait for verification www.reddit.com @23783 @talongod
talongod 65 Üstün Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.389 Makaleler 6 Çözümler 27 Beğeniler 3.930 Yer Atlanta 21 Şubat 2026 #14 MR.X dedi: ASUS ROG STRIX Scar 18'de böyle bir sorun yaşadım. Sizce yazılımsal mıdır yoksa bilgisayarda problem mi vardır? Reddit - Please wait for verification www.reddit.com @23783 @talongod Genişletmek için tıkla... İlk aldığınızdan beri mevcutsa kusurlu ürün gelmiştir. Değişim talep edin.
MR.X dedi: ASUS ROG STRIX Scar 18'de böyle bir sorun yaşadım. Sizce yazılımsal mıdır yoksa bilgisayarda problem mi vardır? Reddit - Please wait for verification www.reddit.com @23783 @talongod Genişletmek için tıkla... İlk aldığınızdan beri mevcutsa kusurlu ürün gelmiştir. Değişim talep edin.
2 23783 31 Üstün Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 7.111 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.456 21 Şubat 2026 #15 MR.X dedi: ASUS ROG STRIX Scar 18'de böyle bir sorun yaşadım. Sizce yazılımsal mıdır yoksa bilgisayarda problem mi vardır? Reddit - Please wait for verification www.reddit.com @23783 @talongod Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Ayıplı mal gelmiştir. Değişim isteyin.
MR.X dedi: ASUS ROG STRIX Scar 18'de böyle bir sorun yaşadım. Sizce yazılımsal mıdır yoksa bilgisayarda problem mi vardır? Reddit - Please wait for verification www.reddit.com @23783 @talongod Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Ayıplı mal gelmiştir. Değişim isteyin.
KS KS M MR.X Uzman Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 112 Çözümler 1 Beğeniler 38 21 Şubat 2026 #16 talongod dedi: İlk aldığınızdan beri mevcutsa kusurlu ürün gelmiştir. Değişim talep edin. Genişletmek için tıkla... 23783 dedi: Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Ayıplı mal gelmiştir. Değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda normaldi bilgisayarı açarken yaşadım bir kez. 2 kez de oyun oynarken oldu bu sorun.
talongod dedi: İlk aldığınızdan beri mevcutsa kusurlu ürün gelmiştir. Değişim talep edin. Genişletmek için tıkla... 23783 dedi: Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Ayıplı mal gelmiştir. Değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda normaldi bilgisayarı açarken yaşadım bir kez. 2 kez de oyun oynarken oldu bu sorun.