Emirhan Abalı 4

Uzman

Ekran görüntüsü 2026-07-16 100522.webp

Arkadaşlar, oyun oynarken çöküyor, video izlerken çöküyor, bazen hiçbir şey yapmazken çöküyor. Umarım RAM'lerde problem yoktur. Yardımınıza ihtiyacım var.

Minidump dosyalarını Drive'ıma attım. Link: Minidump dosyaları - Google Drive
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çok yakın zamanda LoL çöküyor diye konu açmıştım spesifik olarak onda çöktüğünü düşünerek ancak yukarıda dediğim gibi. Oradan bazı SS'ler de aldım.

Ekran görüntüsü 2026-07-16 101028.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-16 101050.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-16 101106.webp

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-07-16 101106.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-16 101106.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam ama ne olur ne olmEki Görüntüle 266481az indirmeden önce geri kayıt noktası alıyım
Evet hocam kesinlikle alın, bence ilk güncellemeden deneyin. Belki güncelleme dosyayı bozuyordu. Cihaz daha önceden FreeDOS yada format atılmış mıydı?

Bu tarz şeyler önce güncellemeden önce denenmeli yoksa anlayamayız. Belki güncellemeden oluyor bu ihtimal var. Yani güncellemeden denemelisiniz.

Son düzenleme:
Evet hocam kesinlikle alın, bence ilk güncellemeden deneyin. Belki güncelleme dosyayı bozuyordu. Cihaz daha önceden FreeDOS yada format atılmış mıydı?

Bu tarz şeyler önce güncellemeden önce denenmeli yoksa anlayamayız. Belki güncellemeden oluyor bu ihtimal var. Yani güncellemeden denemelisiniz.
Geç gördüm hocam mesajınızı ekran ayarları yapıyordum maalesef size fotoğraf atmadan önce güncellemeleri yapmaya başlamıştı çoktan kaçırdım hiçbir güncelleme öncesi sistem geri yükleme yapmayı :/

Cihazı MediaMarktan almıştım içinde hazır Windows 11 kuruluydu

Bu ilk formatı oldu

Ekran görüntüsü 2026-07-17 184844.webp

Allahtan otomatik kendisi oluşturmuş :D sorun yok