UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar bilindik marka klavye almak istiyorum. Mekanik klavye ve 8000Hz destekleyen istiyorum.
ASUS Scope II nasıldır, alınır mı? Değer mi veya Deathstalker V2 Pro TKL mi alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer'ın teknik servisinin bir tık daha iyi olmasıyla birlikte DSV2 Pro derim ikisi arasından.
Lâkin yerinizde olsam custom klavye toplarım.

Sence hocam Razer mi alayım Yoksa Asus mu alayım görünüş olarak ve mekanik tuşları olarak hangisi daha iyi ?
1 Yıldır Rog Strix Scope II Nx White olanı kullanıyorum ve hiç göründüğü gibi bir klavye değilmiş. Daha 1 yıl dolmadan numpad 0 ve A tuşlarında çift basım, takılı kalma gibi sorunlar ortaya çıktı. Kaldı ki sert de kullanmıyorum. Ayrıca Asus'un rezil bir yazılımı var. Razer'ın da yazılımı ve malzeme kalitesi çoğu modelde rezil bence. Ben benimkini satıp Çin malı klavye almayı düşünüyorum. Gamepower'lar dahi daha dayanıklı çıkıyordu.

1 Yıldır Rog Strix Scope II Nx White olanı kullanıyorum ve hiç göründüğü gibi bir klavye değilmiş. Daha 1 yıl dolmadan numpad 0 ve A tuşlarında çift basım, takılı kalma gibi sorunlar ortaya çıktı. Kaldı ki sert de kullanmıyorum. Ayrıca Asus'un rezil bir yazılımı var. Razer'ın da yazılımı ve malzeme kalitesi çoğu modelde rezil bence. Ben benimkini satıp Çin malı klavye almayı düşünüyorum. Gamepower'lar dahi daha dayanıklı çıkıyordu.
Razer DeathStalker V2 Pro kullanmaktayım mükemmel yazılımı olsun vs .