ASUS ROG STRIX X870E-E değerlendirmesi

Sizden öğrenecek çok şeyimiz var, özrümü talep ediyorum. EXPO açık kullanmaya devam edin, dahili grafik ve PBO Auto kalsın. 1:2 mod olmaması kafi. Onu da kontrol edip etmediğinizi sormuştum, geri dönüt vermediniz. Steve ve Jayz2Cents gibilerini yerme sebebim çoğu vakit firmaların yanında durmaları, son zamanlarda biraz son kullanıcıya doğru kaydılar. Onun haricinde altyazı olarak takip etmeme gerek yok, düzeyim yerli yerinde. Yabancı dil anlamakta kusur yok. Çince olmadığı müddetçe. Bir sürü Reddit'ten görsel paylaşıp ters takmış, sokete oturmamış vs. diye yalan uydurdular. 1 değil, 2 değil, hepsi mi öyleydi? Onun haricinde genel itibariyle tabii biraz abartıyorum, ama ilk yanma vakaları çıktığında kullanıcı hatası diye yutturmuşlardı. Sonrasında aldıkları aksiyonlar öncesinde yaptıklarını çok değiştirecek nitelikte değil ne yazık ki. LGA soket yapısı gereği zaten pinlerin anakartta olduğu aşikar, bildiğimiz üzere Land Grid Array. Onun haricinde kimseyi ikna etmeye takatim yok. İyi sosyaller.

Estağfurullah, hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz; donanım dünyasının güzelliği de bu dinamizmde zaten. Önemli olan güncel veriler ve sistem güvenliği ekseninde ortak paydayı bulabilmek. 2026 yılındayız; X870E gibi tepe seviye bir platformda, üretici garantili EXPO ve PBO gibi teknolojileri güncel BIOS korumalarıyla kullanmak en doğal hakkımız.

Geçmişteki o yanma vakalarının yarattığı çekinceyi çok iyi anlıyorum, ancak bugün o sorunların tamamen aşıldığını görmek sevindirici. Ben de 1:1 modunda (UCLK=MCLK) stabiliteyi 3200 MHz'de yakaladım; gecikme ve %1 FPS değerlerim gayet tatminkâr oldu. Steve ve Jayz2Cents konusundaki eleştirilerinize de saygı duyarım, bazen çizginin neresinde durdukları tartışmaya açık kalabiliyor. Güzel bir fikir alışverişi oldu. Size de iyi sosyaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…