Durakka

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, herkese selam. 14 ay önce Amazon sitesinden almış olduğum ASUS ROG STRIX XG259QNS model monitörü kullanmaktayım. Monitörü 360 Hz'de ve DisplayPort ile kullanıyorum. Genellikle CS2 oynuyorum. Monitörümde 3-4 ayda bir aşağıda görsellerini paylaştığım problem oluşuyor ve belirli bir süre sonra geçiyor. Şimdiye kadar 3-4 kere yaşadım. PC'yi ilk açtığım zaman oluştu hepsinde. Nedeni nedir? Garantiye göndermem gerekir mi? Cevaplarsanız sevinirim.

ASUS ROG STRIX XG259QNS 24.5" 380 Hz 0.3 ms Full HD Adaptive Sync IPS Esport Gaming (Oyuncu) Monitör

Sistemimde Gigabyte 4070 Ti ekran kartı, 32 GB DDR5 RAM ve Ryzen 7 7800X3D işlemci mevcut.

monitör1.webp

monitör2.webp

monitör3.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2 ekran kullanıyorsunuz gibi duruyor. Diğer ekranda bu sorun oluşmuyorsa kartta problem olduğunu sanmıyorum. Farklı bir kablo ile denediniz mi? Zaten Amazondan almışsınız garantiye yollayın derim.

Hocam 2 ekran kullanıyorsunuz gibi duruyor. Diğer ekranda bu sorun oluşmuyorsa kartta problem olduğunu sanmıyorum. Farklı bir kablo ile denediniz mi? Zaten Amazondan almışsınız garantiye yollayın derim.
Evet iki ekran kullanıyorum. AOC marka 240 Hz bir monitör. 3-4 yıldır kullanıyorum herhangi bir problem olmuyor. Bu problem olduğunda asus monitörün fişini ve dp kablosunu çıkarıp taktığım halde düzelmiyordu. 15 dk içerisinde kendiliğinden düzeliyordu. Farklı bir kablo ile de denemedim çünkü sürekli olmuyor. Şu anda bir sıkıntısı yok monitörün düzgün çalışıyor ama 1 ay belki 2 ay sonra yine yapabilir. Problemini anlayamadım.

Evet iki ekran kullanıyorum. AOC marka 240 Hz bir monitör. 3-4 yıldır kullanıyorum herhangi bir problem olmuyor. Bu problem olduğunda asus monitörün fişini ve dp kablosunu çıkarıp taktığım halde düzelmiyordu. 15 dk içerisinde kendiliğinden düzeliyordu. Farklı bir kablo ile de denemedim çünkü sürekli olmuyor. Şu anda bir sıkıntısı yok monitörün düzgün çalışıyor ama 1 ay belki 2 ay sonra yine yapabilir. Problemini anlayamadım.
Hocam sorunlu bence direkt gönderin beklemeden.