TurkWarrior

Çalışkan
Bu iki model arasından hangisini tercih etmeliyim? Bütçe önemli değil, güzel görüntü almayı hedefliyorum. OLED panel almaktan vazgeçtim yanma korkusundan dolayı.

Bu iki model arasından hangisini tercih etmeliyim? Bütçe önemli değil, güzel görüntü almayı hedefliyorum. OLED panel almaktan vazgeçtim yanma korkusundan dolayı.

Hem bolca para vereceksiniz hem de uğraşıp duracaksınız. Bende olsam OLED almazdım. Kaliteli IPS alın üzerine çıkın yine de bozulmuyor.

Testlerini incelerim şimdi.

Rog strix modeli daha iyi. Video bulamasam da Dcı p3 olarak daha yüksek. Hocalarım da yardım eder.
@BerkayZ87 @2254

XG27ACMG ile alakalı bilgim yok. Aqml1a güzel ama en iyi görüntüyü vermez.

G65b>AW3225DM>Mag275cqrf qd E2 bu öncelikle öneririm.

Hem bolca para vereceksiniz hem de uğraşıp duracaksınız. Bende olsam OLED almazdım. Kaliteli IPS alın üzerine çıkın yine de bozulmuyor.

Testlerini incelerim şimdi.

Rog strix modeli daha iyi. Video bulamasam da Dcı p3 olarak daha yüksek. Hocalarım da yardım eder.
@BerkayZ87 @2254
Ben de artık bu arkadaş gibi iki model arasında kaldım.

VG27AQML1A modeli OC yapmadan da 240 hz native verebiliyor.
XG27ACMG modeli ise 144 ve üzeri için OC yapıyor.

ROG Olan modelin renk doğruluğu daha iyi evet ama bazı ürünler OC yapıldığında bazı özellikleri kısabiliyor motion blur önleyici (farazi konuşuyorum) gibi. XG27ACMG modelinde OC yapıldığında hangi özelliklerden fedakarlık yapıyor bilsem ona göre seçim yapacağım.

Koca forumda kullanan yardımcı olabilecek illaki vardır diye düşünüyorum. Varsa bu modeli kullananların görüşlerini bekliyorum.