Bütçe
10000
Bu ürün alınır mı? İnternette flickering, mat ekrandan dolayı siyahlar kötü göstermesi, HDR kötü olması gibi şikayetler var.

Şu anda 2.kez Lenovo R27QE monitörünü değişime gönderiyorum.

Aktif olarak kullanıyorum, söylenen sorunlardan sadece aşırı ışık ekrana vurursa hafiften parlama yapıyor. Odam karanlık olduğu için fark etmiyorum. İlk kurulumdan sonra ROG destek sayfasından driverini indirip kurdum etki etmiş olabilir.

10-15 senedir ASUS monitörler kullanıyorum en son hikayeli oyun için 32" VA panel aldım ghosting korktum ama olmadı. Kısacası ürünlerinden memnunum başım ağrımadı şu ana kadar. Bahsettiğiniz üründe forumlarda sıklıkla tavsiye edilen ürünlerden biri bolca gördüm demek ki geri dönüşleri güzel.

Hocam birde coil whine şikayetleri de dolaşıyor.
Flickering de şu

Lenovo var şuanda aşırı memnunum fakat ayağı masama göre gereksiz büyük ve ölü piksel çıkıyor hep tekrar 3.kez gelicek hafta içi o sırada rog ile bunun arasında gidip geliyorum dell G2724D alıcaktım fakat eledim onu.

Ben ASUS'u kullanıyorum. Bende herhangi bir sıkıntı yok. Vatanbilgisayar'dan almıştım.

Ben 10. 200 TL'ye almıştım 6 ay önce, 8. 800 TL çok uygun. Ben ölü piksel çıkar korkusundan hep monitörleri görerek elden aldım. Monitör alırken hiç internet üzerinden alışveriş yapmadım.

Hocam ekranı pürüzlü gözüküyor mu böyle bir şey var mış gibi örnek:
Ekranı normal monitörlere göre fazla mat kaplama diyorlarda ROG için.

1745763444752.webp

Ben ekranla alakalı bir problem yaşamıyorum. Birkaç fotoğraf çektim fakat anlaşılır mı bilemiyorum. Beyaz yüzeye baktığımda hafif bir prüzlük görünüyor ama senin attığın kadar yoğun değil.

1745764814953.webp

1745764976012.webp

Hmm ya bence bu alışılır da ben bunu alsam ölü piksel çıksa asus reddeder gaming.gende reddeder THH ile uğraşırsam sıkıntı gibi ya en azından lenovoda sorun çıkmıyor