Asus ROG Strix XG27AQDMG için yapılması gereken ayarlar nelerdir?

Ben bazen bakıyorum monitör ısınmıyor bile ama bembeyaz ekran yapıyorum diyelim 15-20 saniye için hafiften sıcaklığı hissediyorum ekrana dokununca. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan.
Teşekkür ederim hocam eksik olmayın.

Hocam ekranı 1 dakika kullanmadığımda kapanmasını istiyorum ancak kapanmıyor, arka planda oyun açık olduğu için mi?

Hocam bu monitörlerde masadan kalktığın zaman uzaklaştığını anlayan bir sensör var mış ve bu şekilde kendi kendine kapanıyormuş o özelliği nasıl kullanıyoruz biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Evet, monitör arayüzünde ayarlar kısmında "Yakınlık Sensörü" diye geçiyor bende. Karşısından kalktığın anda kapanıyor, tekrar geldiğinde anında açılıyor.

Evet, monitör arayüzünde ayarlar kısmında "Yakınlık Sensörü" diye geçiyor bende. Karşısından kalktığın anda kapanıyor, tekrar geldiğinde anında açılıyor.
teşekkür ederim sanırım bende yok o ayar bulamadım

Hocam internettede var yazıyor ama bende böyle görünüyor anlamadım ben bu işi.

OSD ayarı yazan yerin altına baktın mı? Bazen ayarlar sığmıyor. Daha da inmen gerekiyor bazı ayarlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…