Arkadaşlar bu monitör de kullandığınız güzel Wallpaper Engine uygulamasından wallpaper varsa atabilir misiniz linkini![]()
Bu monitörde değil de Dell AW2725DF de kullanıyorum.
Arkadaşlar bu monitör de kullandığınız güzel Wallpaper Engine uygulamasından wallpaper varsa atabilir misiniz linkini![]()
Teşekkür ederim hocam eksik olmayın.Ben bazen bakıyorum monitör ısınmıyor bile ama bembeyaz ekran yapıyorum diyelim 15-20 saniye için hafiften sıcaklığı hissediyorum ekrana dokununca. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan.
Hocam ekranı 1 dakika kullanmadığımda kapanmasını istiyorum ancak kapanmıyor, arka planda oyun açık olduğu için mi?1-ekran 1 dakika hareketsiz kaldığı zaman ekranı kapat ayarı açık.
2-Windows görev çubuğunu gizle.
3- piksel yenileme yapmayı unutma.
4-videoları tam ekran izle.
5-masaüstünde çok fazla klasör/uygulama olmasın.
6-parlaklığı fulleme.
7-monitörde bulunan tüm korumalar açık olsun. Logo parlaklığı, otomatik piksel temizleme, ekran koruyucu, ekran hareketi vb hangileri varsa artık.
8-ekrana dokunma, parmak izleri kalıyor çünkü.
9-Google, YouTube vs siyah tema yap.
10- netlik ayarı varsa biraz yükseltebilirsin.
11- ASUS OLED care yazılımını indir.
Hocam bu monitörlerde masadan kalktığın zaman uzaklaştığını anlayan bir sensör var mış ve bu şekilde kendi kendine kapanıyormuş o özelliği nasıl kullanıyoruz biliyor musunuz?Yapman gereken ayarları söylemiş arkadaşlar ancak zaten hepsi otomatik olarak direkt açık geliyor. 8 saate bir pixel temizleme ayarlı kalsın. Hatırlatma olarak gelecektir. Görev Yöneticisi algılayıcısı ile oradaki ışık minimuma indiriliyor, aynı şekilde logolar içinde geçerli.
Yakınlık sensörünü açabilirsiniz. Koltuktan kalktığınızda monitör sönüyor, tekrar başına geldiğinizde anında açılıyor. Kapanmıyor sanırım siyaha bürünüyor direkt. 3 aydır PG32UCDP kullanıyorum.
Düzgün parlaklıkta açabilirsiniz böylece gereksiz parlamalara maruz kalmazsınız. OLED titreşim önleyici olursa ayarlarda sadece DP kablosu ile aktif oluyor ve orta-yüksek kullanımlar çok fark ediyor. Kapalıda kullanabilirsiniz size kalmış. Ben şahsen ortada kullanıyorum.
DisplayWidgetCenter bende çalışmıyor. Bu yüzden monitörün kendi ayarlarından kullanıyorum.
Evet, monitör arayüzünde ayarlar kısmında "Yakınlık Sensörü" diye geçiyor bende. Karşısından kalktığın anda kapanıyor, tekrar geldiğinde anında açılıyor.Teşekkür ederim hocam eksik olmayın.
Hocam ekranı 1 dakika kullanmadığımda kapanmasını istiyorum ancak kapanmıyor, arka planda oyun açık olduğu için mi?
Hocam bu monitörlerde masadan kalktığın zaman uzaklaştığını anlayan bir sensör var mış ve bu şekilde kendi kendine kapanıyormuş o özelliği nasıl kullanıyoruz biliyor musunuz?
teşekkür ederim sanırım bende yok o ayar bulamadımEvet, monitör arayüzünde ayarlar kısmında "Yakınlık Sensörü" diye geçiyor bende. Karşısından kalktığın anda kapanıyor, tekrar geldiğinde anında açılıyor.
Hmm. Vardır diye tahmin ettim. Bende şu şekildeteşekkür ederim sanırım bende yok o ayar bulamadım
Hocam internettede var yazıyor ama bende böyle görünüyor anlamadım ben bu işi
Evet, görüntüde görünmüyor. Ben şimdi resmi sitesinde baktım ama orda da yazmıyor. Sanırım yok.Hocam internettede var yazıyor ama bende böyle görünüyor anlamadım ben bu işi
Hocam internettede var yazıyor ama bende böyle görünüyor anlamadım ben bu işi.
Evet, görüntüde görünmüyor. Ben şimdi resmi sitesinde baktım ama orada da yazmıyor. Sanırım yok.